To je to što me zanima!

I to smo dočekali: Objavljen je trailer za film '50 nijansi sive'

Strast, požuda, ljubav, perverzija... nema čega nema u filmu za koji se predviđa da će biti veliki kino hit. Već i sam trailer izgleda i zvuči i više nego obećavajuće
Vidi originalni članak

On je lijep, šarmantan, bogat i… neobično maštovit. Ovog savršenog muš­karca vojska okorjelih obožavateljica do sada je mogla samo sanjati, no na­pokon je stigao i trenutak kada su se spojili lik i djelo gospodina Greya.

Ekskluzivno predstavljamo trailer filma '50 nijansi sive', uvod u cjelovečernju ekranizaciju svjetskog bestselle­ra E. L. James koja dolazi u  hrvatska kina na Valentinovo 2015. u distribu­ciji  Blitz film i video distribucije.

U ulozi mlade studentice Anastasije pojavljuje se Dakota Johnson, dok naočitog milijardera s vrlo primamljivom mračnom stranom, Christiana Greya, tumači Jamie Dornan. Režiju potpisuje Engleskinja Sam Taylor-Johnson.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • madra 27.07.2014.

    Nesto gluplje i tako lose napisano nisam citala...ustvari procitala sam prvi 50 str....., kupila sam sva tri dijela jer mi je bilo zao trgovackog putnika koji je prodavao knjige a i prijateljice su bile odusevljene...pa eto sad cekam zimu da nalozim kamin s njima

  • Lorage 26.07.2014.

    Oh,oh! Napokon da se i ja veselim valentinovu :D

  • immortalisdicentis 25.07.2014.

    Knjiga sotonskih sluga i film također nastavak svega navedenog. Sodoma i Gomora tjelesnih užitaka zapletenih o manjak duhovnog prosvijetljenja. Doći će kraj takvima, nadam se brzo i bolno po njih. Pljujte koliko hoćete isprani mozgovi i robovi današnjih korporacija, banaka i svih zala, čeka vas sudba ne toliko lijepa koliko mislite!

Komentiraj...
Vidi sve komentare