To je to što me zanima!

I Željku Pervanu je dosta: Naša zemlja vrvi 'zlatnim udavima'

Komičar Željko Pervan, zaštitno lice projekta 24sata za izbor osobe koja nas je najviše udavila prošle godine, našalio se na račun hrvatskih slavnih faca...
Vidi originalni članak

NOMINIRAJ SVOG ZLATNOG UDAVA 

Potaknuti svakodnevim “bombardiranjem” određenih estradnjaka i političara u medijima odlučili smo najdosadnijem dati priznanje. U tome će nam pomoći naš duhoviti Željko Pervan. Komičar je već odavno istaknuo “važnost” slavnih Hrvata koji svojim pojavama pune novinske stupce i naslovnice. Iako ga često zabavlja što naše zvijezde rade, od nekih “posvudušara” doslovno mu se diže kosa na glavi.

- I ja sam mislio da ću postati celebrity napornim radom, ali za razliku od naših političara nikad se nisam proslavio - kaže Pervan.

Upravo je zato pristao biti zaštitno lice našeg projekta “Zlatni udav” u kojem biramo najdosadniju poznatu osobu prošle godine. Iako u moru ljudi nikoga nije mogao izdvojiti, smatra kako najviše udava imamo u politici, a tek onda na estradi.

Vjerojatno i vi već imate svog favorita, stoga ne čekajte niti trenutak, nego otiđite na našu web stranicu www.24sata.hr/zlatni-udav i počnite nominirati. Nominacije u kategorijama najdosadniji političari, showbizzeri i lica s ekrana traju tjedan dana, i to do 31.siječnja. Nakon toga slijedi nagradna igra u kojoj možete osvojiti mobitele, televizore i automobil Ford Fiestu.

Detalje o izboru Zlatni udav pronađite ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ivan148 26.01.2013.

    Za mene je Pervan udav

  • vedii888 26.01.2013.

    Sad Dolazi novi udav "Marko Tolja" i glazbena emisija istog karaktera.

  • tuti fruti 11 26.01.2013.

    A onaj sa zlatnim polugama i to 13 metara(tona)

Komentiraj...
Vidi sve komentare