To je to što me zanima!

Iako je morala otkazati nastup, Indira je fanovima poklonila novu pjesmu i oduševila ih

Pjevačica zbog bolesti nije u mogućnosti nastupati trenutno, ali novi spot za pjesmu 'Atlantida' uspio je oduševiti njezine obožavatelje unatoč otkazanim koncertima
Vidi originalni članak

Pjevačica Indira Levak (48) objavila je novu pjesmu, koju zajedno potpisuje s Borisom Đurđevićem (48) iz Colonije, ali ne kao bend, već kao suradnici. 

- Ova pjesma je iskren odraz želje da nestanemo iz bolnih situacija baš poput Atlantide, definitivno govori o ranjivosti s kojom se svi suočavamo. Sretna sam što se sve ovako posložilo i što Boris i ja imamo još puno toga za reći kroz pjesme. Atlantida je posebna i po tome što sam prvi put u karijeri odsvirala dionicu na klarinetu u svojoj pjesmi - ispričala je pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Atlantida je pjesma čiji su prvi obrisi nastali još ovog ljeta, no tek je sada bila spremna za objavu. Pjesma pokazuje usklađeni stil glazbenika koji iza sebe imaju zajedničku, dvadesetogodišnju suradnju. Mnogi su proteklih godina zazivali ovaj scenarij gdje se Indira i Boris udružuju i ponovo stvaraju pjesme koje imaju onaj njihov prepoznatljiv zvuk, a Atlantida to definitivno ima i prikazuje talente oba umjetnika u punom sjaju.

Indirini obožavatelji objeručke su prihvatili suradnju i oduševili se novom pjesmom:

MORA USPORITI Indira otkazala koncerte zbog problema sa zdravljem: Dok me doktori ne poprave, ništa od tog

- 'Naježila sam se, hvala na predivnoj pjesmi kojom sam se vratila u neka ljepša vremena', 'Stari, dobar, prepoznatljiv stil, bravo!',” 'Pjesma ima tu neku mističnost i čaroliju koju su imale pjesme 90-tih' - samo su neki od komentara.

Spot za novu pjesmu sniman je u Osijeku, a premijerno će biti izvedena u jednom zagrebačkom klubu pred kraj godine. Iako je otkazala nastupe zbog bolesti, pjevačica bi trebala nastupiti u Mostaru za Novu godinu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dagi 66 17.01.2022.

    Fanovi na aparatima zbog pjesme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare