To je to što me zanima!

Iako su prešle 50 godina, još ih je jako teško gledati u oči...

Iako je navršila 50 godina, Elizabeth Hurley proteklih se dana hvali tijelom na kojem bi joj pozavidjele i mlađe kolegice. No nije ona jedina kojoj je godine teško pogoditi
Vidi originalni članak

Dok  s 13-godišnjim sinom Damianom uživa na nepoznatoj egzotičnoj destinaciji, Elizabeth Hurley na društvenim mrežama hvali se utegnutim tijelom. Holivudska glumica u lipnju ove godine navršila je 50 godina, no teško bi joj se to moglo reći. Na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija na kojima je njezin dekolte bio u prvom planu. 

Pixsell

No nije ona jedina slavna žena koja izgleda puno mlađe, a proslavila je 50. rođendan. 

Pažnju svojim izgledom i dekolteima i danas plijeni Courteney Cox (51), zvijezda serije 'Prijatelji'. 

U travnju ove godine izgledom je sve očarala kad se na crvenom tepihu pojavila u uskoj crvenoj haljini koja je istaknula njezin dekolte i utegnuto tijelo. Mnogi su komentirali da iako je prešla 50. godinu, nikad nije izgledala bolje. 

Pixsell

Kako bi privukla pažnju tijekom javnih nastupa, Sharon Stone (57), bez obzira na godine, uglavnom bira dekoltirane haljine elegantnog kroja. Glumica je jednom prilikom izjavila kako ne želi vječnu mladost i ljepotu, već da samo želi izgledati najbolje za svoje godine. 

Pixsell

Talijanskoj glumici godine zbilja ne mogu ništa. Monica Bellucci (51) i dalje izgleda senzacionalno, a i ona, kao i kolegica Sharon, dobre gene ističe uskim i dekoltiranim haljinama. 

Instagram

Iako se više ne pojavljuje toliko često na crvenom tepihu,  zvijezda serije 'Kućanice' zato uvijek bude u centru pažnje kad se odluči pojaviti pred kamerama. Vanessa Williams (52) trudi se da taj trenutak ostane zabilježen, a to čini tako da izbaci dekolte kad god za to ima priliku. 

Pixsell

Idi na 24sata

Komentari 110

  • muskarac 27.10.2015.

    elizabeth ima tijelo ka cura od 20 godina i pomalo se sramim sta izgleda bolje nego ja sa 30 iako imamo slicnu gradju tijela... sve odlicno izgledaju ali samo je jedna boginja... sharon

  • chelseaMG 27.10.2015.

    predobre. kao i nedavno spomenuta christie brinkley sa 60 i nešto godina.

  • Timmy2 27.10.2015.

    varešak:@ Kako ti ništa osim plusa ne mogu pokloniti,evo ti malo smijeha.Ja imam 75 godina,a izgledam kao da imam 50 godina:- )))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare