Obavijesti

Show

Komentari 110

Iako su prešle 50 godina, još ih je jako teško gledati u oči...

Iako su prešle 50 godina, još ih je jako teško gledati u oči...
9

Iako je navršila 50 godina, Elizabeth Hurley proteklih se dana hvali tijelom na kojem bi joj pozavidjele i mlađe kolegice. No nije ona jedina kojoj je godine teško pogoditi

VIDEO

Dok  s 13-godišnjim sinom Damianom uživa na nepoznatoj egzotičnoj destinaciji, Elizabeth Hurley na društvenim mrežama hvali se utegnutim tijelom. Holivudska glumica u lipnju ove godine navršila je 50 godina, no teško bi joj se to moglo reći. Na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija na kojima je njezin dekolte bio u prvom planu. 

Pixsell

No nije ona jedina slavna žena koja izgleda puno mlađe, a proslavila je 50. rođendan. 

Pažnju svojim izgledom i dekolteima i danas plijeni Courteney Cox (51), zvijezda serije 'Prijatelji'. 

U travnju ove godine izgledom je sve očarala kad se na crvenom tepihu pojavila u uskoj crvenoj haljini koja je istaknula njezin dekolte i utegnuto tijelo. Mnogi su komentirali da iako je prešla 50. godinu, nikad nije izgledala bolje. 

Pixsell

Kako bi privukla pažnju tijekom javnih nastupa, Sharon Stone (57), bez obzira na godine, uglavnom bira dekoltirane haljine elegantnog kroja. Glumica je jednom prilikom izjavila kako ne želi vječnu mladost i ljepotu, već da samo želi izgledati najbolje za svoje godine. 

Pixsell

Talijanskoj glumici godine zbilja ne mogu ništa. Monica Bellucci (51) i dalje izgleda senzacionalno, a i ona, kao i kolegica Sharon, dobre gene ističe uskim i dekoltiranim haljinama. 

Instagram

Iako se više ne pojavljuje toliko često na crvenom tepihu,  zvijezda serije 'Kućanice' zato uvijek bude u centru pažnje kad se odluči pojaviti pred kamerama. Vanessa Williams (52) trudi se da taj trenutak ostane zabilježen, a to čini tako da izbaci dekolte kad god za to ima priliku. 

Pixsell

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu