To je to što me zanima!

Iako u predstavi Puto umire, Pređin ljubimac je itekako živ

Jest da je sad već stari djed. Ima 18 godina, ali još šeće Dubrovnikom, kaže sestra pokojnog glumca, Zorica Vušović, koja brine o psu otkako je Pređa preminuo
Vidi originalni članak

“Zahvalan sam Pređinim kolegama što su nas se sjetili u predstavi ‘Njuške’. Čuo sam da je moja priča ganula mnoge u publici, ali za razliku od mojeg lika koji u predstavi umire, ja sam još živ. S poštovanjem, Puto.”

Poruku Vušovićeva ljubimca poslala nam je glumčeva sestra Zorica koja se o njemu brine otkako je Predrag Vušović Pređa umro.

- Jest da je sad već stari djed. Ima 18 godina, ali još šeće Dubrovnikom - kaže Zorica Vušović. Dodala je kako su bili uvjereni da će pas poslije rastanka s voljenim gospodarom umrijeti od tuge.

- Jedva je preživio Pređin odlazak. Ništa nije htio jesti i još je mjesecima sam obilazio kafiće na Lapadu u koje je odlazio s Predragom. Satima bi sjedio pred ulazom čekajući svojega gazdu. Svaki put bi nas nazvali iz drugog kafića i javili nam da dođemo po njega. Nasreću, ipak se uspio smiriti, a danas redovito zajedno gledamo televiziju - kaže Zorica.

Puta je čuvala kad bi joj brat bio na kazališnim turnejama ili kad bi snimao filmove jer se nije mogao brinuti o njemu.  

Enes Vejzović glumi Pređina mješanca u predstavi 'Njuške'

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Sonador 10.10.2013.

    Ovo je baš dirljivo...

  • čuvarkuća 09.10.2013.

    Lijepa i dirljiva prica!

  • Riorayz 09.10.2013.

    rip gazda

Komentiraj...
Vidi sve komentare