To je to što me zanima!

Ibanez s obitelji u Međugorju: Kupio krunice s grbom Dinama

Matea i Luis su sinove poveli u Međugorje. Zajedno su se penjali do Brda Ukazanja, a mlađi sin Mathias nije mogao izdržati pa ga je otac nosio u krilu. Na štandovima Međugorja usput su kupili krunice s grbom Dinama
Vidi originalni članak

Bivši igrač Dinama, Argentinac Luis Ibáñez (30) nedavno je sa suprugom Mateom i sinovima Thiagom i Mathiasom uživao u Hrvatskoj, točnije na Murteru. 

Njegova supruga na društvenoj mreži pohvalila se obiteljskom fotografijom uz zalazak sunca. Nakon što su nekoliko dana proveli uz more obitelj se potom uputila do susjedne države.

BIVŠI DINAMOV ARGENTINAC Ibáñez: Mog sina nije briga za Messija, samo viče ‘Mandžo!’

Naime, Matea i Luis su sinove poveli u Međugorje. Zajedno su se penjali do Brda Ukazanja, a mlađi sin Mathias nije mogao izdržati pa ga je otac nosio u krilu. 

- Sve plavo posvuda - napisala je Matea na društvenoj mreži.  Supruga bivšeg Dinamovca pohvalila se fotografijom krunicama Dinama koje je kupila u Međugorju. 

Njezin suprug je za Dinamo igrao šest godina. U Dinamo je stigao u ljeto 2008. i odmah postao miljenik navijača. Zbog borbenosti i poštenog zalaganja. Par je zajedno već deset godina, a Zagrepčanka se zbog ljubavi preselila prvo u Beograd, a sada i u Tursku.

Nogometaš sa suprugom i djecom često dolazi u posjet Zagrebu. Fotograf ih je u ožujku snimio u šetnji Cvjetnim trgom, za koji su se modno uskladili.

Matea je odabrala sive uske traperice i svijetli kaput s uzorkom, dok je na nogama imala trenutno tenisica s potpisom Balenciage i Yves Saint Laurent torbicu, dok je Ibanez uz traperice odabrao bijele tenisice Alexandera McQueena.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • medeki 30.06.2019.

    Iml ijedna krunica sa likom Mamića, drugu ne kupujem!!!

  • PraznaSlama_1 30.06.2019.

    Koja ciganija. Osim toga “all blue everything”?? Kaj bi to trebalo znacit?

  • MAKANTAHI 30.06.2019.

    sigurno je to kupio na zdrafkovom štandu, u pripremi su i drugi proizvodi: posvečeni kurtoni sa vodenim žigom dinama, sveta navijačka batina, lističi za kladaru s upisanim rezultatima, itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare