To je to što me zanima!

Reper Ice-T i njegov bend 'Body Count'  stižu u Zagreb

Za našu regiju Body Count je odvojio dva dana - beogradsku Baštu SKC-a dolaze 18. lipnja, a dan kasnije će svoj tour bus parkirati ispred Boćarskog doma uz Savski nasip
Vidi originalni članak

Grupa Body Count današnjim nastupom na Fortarock festivalu u Nizozemskoj započinje mjesec dana dugačku europsku turneju, a u sklopu koje će 19. lipnja stići i u zagrebački Boćarski dom. Za njihov je nastup u Zagrebu u prodaji ostalo posljednjih 400 ulaznica. Američki reper, pisac i glumac Ice T (60) i njegov Body Count predstaviti će trenutno aktualan album 'Bloodlust' na ukupno 25 europskih koncerata, u sklopu festivala i nastupa u raznim dvoranama.

JOŠ I VJEŽBA 'Posebna' Coco T: Na početku trudnoće sam čak i smršavjela

Bend će tako obići neke od najpoznatijih festivala Starog kontinenta, među kojima su Rock Am Ring, Rock Im Park, Hellfest, Download, Nova Rock, Aerodrom Festival i Grasspop Metal Meeting u Belgiji. Popis dvorana pak sadrži kultna mjesta poput amsterdamskog Melkwega i londonskog Kokoa, a kuriozitet je gostovanje u Hamburgu. Naime, u tamošnjoj dvorani Grosse Freiheit 36 bend će nastupiti dva puta u jednom danu.

UMREŽENA BEBA Ice T i Coco dobili kćer: Prvo su joj otvorili Instagram profil

Za našu regiju Body Count je odvojio dva dana. U beogradsku Baštu SKC-a dolaze 18. lipnja, a dan kasnije svoj tour bus će parkirati ispred Boćarskog doma uz Savski nasip. Bend je prvotno trebao nastupiti u Tvornici kulture, ali su karte za taj prostor bile rasprodane čak četiri mjeseca uoči održavanja, pa je svirka, u dogovoru s menadžmentom, prebačena u Boćarski dom.

MALA CHANEL Coco i Ice T pokazali kćer: 'Ne mogu podnijeti kako je slatka'

ISTINA O COCO Posao iz snova: Isprepipao je najpoznatiju guzu na svijetu

Za zagrebački koncert Body Counta u prodaji je ostalo još 400 ulaznica za koje vlada priličan interes publike, ne samo iz Hrvatske već i iz BiH i Slovenije. U slučaju rasprodaje nastup se neće seliti u novi prostor.

VIDI OVO: Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Idi na 24sata

Komentari 6

  • špricer_1 03.06.2018.

    Fanovi u transu.rezu zile i buse koljena

  • bree77 03.06.2018.

    Jel dolazi Coco???????

  • chandler 03.06.2018.

    Više ga poznaju kao muža one guzate

Komentiraj...
Vidi sve komentare