To je to što me zanima!

Ida Prestar: Analni seks ne volim, više volim u pi...

Pjevačica je priznala kako cijeli život prakticira siguran seks. Čak je i partnere slala na testiranje spolnih bolesti. Ona se u seksu štiti kondomima
Vidi originalni članak

Ida Prestar otkrila je da joj je teško hodati s dečkom kod kojeg nije izražena seksualnost. Isto tako tvrdi kako joj je seks s godinama sve važniji te da uvijek prakticira siguran seks, a štiti se kondomima. Čak je i neke partnere poslala na tesitranje na spolne bolesti. Nakon što je izašla iz duge veze počela je eksperimenirati kako bi vidjela "što se nudi na tržištu".
- Vidjela sam da ima stvarno malih, recimo veličine flomića, a jedan me student s kojim sam se seksala zvao 'instruktorica' - priznala je za rubriku Sexpresso s T-Portala.
Od neobičnih mjesta izdvojila je podzemnu garažu u centru Kaptol te na stražnjem sjedištu noćnog busa. Istaknula je da ne prakticira analni jer "više voli u pi..."
- Stvarno se trudim sve probati, sve poze i pomagala, ali nekako ta guza. Ne volim to - rekla je Ida dodajući da je prvi vibrator kupila prije četiri godine i da se osjećala kao da kupuje automobil jer se raspitivala o njegovim brzinama.
Prvo seksualno iskustvo imala je s 18 godina i bilo joj je očajno jer je bilo jako bolno. Na kraju je zaključila da su žene, što su bliže tridesetima, sve napaljenije, a muškarcima oko 24. godine želja za seksom naglo pada.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • jurinho 08.10.2008.

    koja rospija ,neznaš ko je veči debil ona ili onaj ko je ovo objavil

  • nebojsacolic 08.10.2008.

    Moja zena je kuja prava i ja je obozavam!!!!!!!!!!

  • me myself and i 08.10.2008.

    ta zena mi je tolko ruzna i antipatikus da ne poverujes a da ni ne komentarisem njen ne-stil,ali ovo je vrhunac,neznam ko bi ovo u bilo koju rupu,stvarno fuj mnogo frustrirana bednica pokusava da privuce paznju,odlepicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare