To je to što me zanima!

Ida Prester napisala emotivnu objavu: 'S tobom odlazi dio mog odrastanja, neću te zaboraviti'

Pjevačica je objavila fotografije stare prijateljice, pa napisala nekoliko uspomena i iskrenih riječi o njoj: 'Nemoguće je bilo da se ne upoznamo i ne izgrlimo'
Vidi originalni članak

Pjevačica Ida Prester (43) objavila je dvije fotografije prijateljice Ksenije koju je poznavala godinama. U emotivnoj se objavi oprostila od nje, a objavom je dirnula mnoštvo pratitelja na Facebooku.

- Draga Ksenchi. Upoznala sam te na našem prvom koncertu u Beogradu pred 20 godina. Sitna, nasmijana, hiperaktivna... Letila si po prostoru k'o neka mala svjetleća loptica hopsica, Petarda smo te zvali. Nemoguće je bilo da se ne upoznamo i ne izgrlimo - napisala je Ida pa dodala:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Najstarija beogradska prijateljice. Punkerice. Antifašistkinjo. Jugoslovenko. S tobom odlazi jedan važan komadić mog odrastanja. Nikad te nećemo zaboraviti - rekla je iskreno.

Pjevačica je jedan period s roditeljima živjela u Beogradu, a sa svojom se obitelji preselila natrag u Zagreb prije dvije godine. 

Idu gledatelji ovih dana gledaju u showu 'Masked Singer', u kojem ima ulogu detektiva, a njezin privatni život mogu pratiti na Instagramu. Podijelila je i fotografiju sa snimanja na kojoj su njezini mama i tata, koji su dobili audiciju za snimanje reklame.

POKAZALA JE GDJE IH JE SMJESTILA Ida Prester pružila dom obitelji iz Ukrajine: 'Stigli su potreseni, ali sad su na sigurnom i toplom'

- Mama i tatek. Nakon onog najsmješnijeg audicijskog videa na svijetu kojeg sam objavila nedavno - dobili su svoju prvu reklamu! Upalilo je! Nek i oni probaju svjetla reflektora... Vidi ih se samo par sekundi u spotu, ali mislim da su to ključne sekunde - napisala je ponosno.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 19.04.2022.

    Teško je podnijeti svaku smrt ali ovakve objave stvarno nemaju smisla jer služe za izrugivanje, a to onima koji objavljuju još nije jasno.

  • deda1950 19.04.2022.

    placeni oglas. sramota

  • Steve01 19.04.2022.

    bljuv

Komentiraj...
Vidi sve komentare