To je to što me zanima!

Ide na terapije: Naomi Watts uči kontrolirati negativne misli

Naomi se uvježbavala za svoju ulogu psihoterapeutkinje pa je potražila stručnu pomoć. Sada je naučila kontrolirati negativne misli, a raduje se kraju snimanja te druženju sa sinovima
Vidi originalni članak

Glumica u novoj televizijskoj seriji 'Gypsy' igra psihoterapeutkinju koja ima pogrešan odnos prema svojim pacijentima. Naomi Watts (48) istraživala je za svoju ulogu, a ispričala je da je i sama išla k psihoterapeutu neko vrijeme.

- Bila sam u situaciji da sam trebala terapiju. Tad sam naučila kontrolirati svoje negativne misli - istaknula je glumica, koja se raduje kraju snimanja te druženju sa sinovima Alexanderom (9) i Samuelom (8).

Naomi je nedavno iznenadila obožavateljicu. Naime, jedna djevojka fotografirala je glumicu dok se vozila podzemnom željeznicom, a tu je 'fotku' objavila na Instagramu. Watts je uzvratila udarac i napravila istu stvar pa nasmijala pratitelje na društvenoj mreži.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Imperatrice 08.07.2017.

    Svatko ako poželi može kontrolirati negativne misli, a time i tijek svog života. Bitno vam je znati zakonitosti svemira koje se odvijaju bez obzira dali smo svjesni ili nesvjesni tih zakonitosti i bez obzira vjerujemo li ili ne u njih. Stvar je sljedeća...vi kad počnete misliti nešto ružno, a vezano je za neki izazov koji trenutno imate u životu, vama nakon 17 sec kreće druga loša misao koja se lijepi na prvu, onda treća koja se lijepi na drugu itd...na taj način VI koji upravljate mislima, pretvarate te misli u emociju (koju osjetite u trbuhu kao neko opterećenje, nedostatak udaha, zraka, pritisak u plućima i sl.) ako se ta negativnost zadrži 68 sec u obliku negativne emocije koju osjećate, onda kreće momentum, manifestacija te negativne misli i onda ste u banani i kažete: jbt baš sam pegula, sve se kači na mene. Zapravo...neke stvari možete spriječiti zaustavljajući misao metodom 17 sec,počnite ne misliti na to u tom trenutku i odbrojavati 17,16,15,14...do 0, onda promijenite fokus misli-sa izazova na nešto što vas čini sretnim i probajte se što duže zadržati u tom feelingu i onda kad dođete u bolje raspoloženje, krenite poduzimati akciju tj. tražiti rješenje za taj vaš izazov, a samo pojavljivanje izazova/"problema" u životu treba gledati kao dio jedne šire slike, kao kontrast koji se trebao desiti da bi u konačnici pridonio jednom višem cilju. U početku je teško sve to kontrolirati, misliti o tome, prepustiti se, vjerovati....ali kasnije...sve to postane užitak življenja.

  • ella1234xD 08.07.2017.

    Meni je nakon ,,Kruga"pomogao video Mece iz Cazina ,djeca mi pokazala ,kakav terapeut.

  • emilzatopek 07.07.2017.

    Naomi imam provjerljivo dobru terapiju za tebe. Javi se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare