To je to što me zanima!

Idu Prester ganuli dječji paketići za Petrinju: 'Neću zaboraviti one iz rata, još čuvam igračku'

U potresom pogođena područja stiže puno poruka podrška, između ostalih i od onih najmlađih. Nekoliko takvih poruka izdvojila je Ida Prester, a na jednu je napisala i duži komentar
Vidi originalni članak

Potres koji se prošlog tjedna dogodio u Petrinji cijelu je Hrvatsku digao na noge. U potresom pogođena područja pomoć dolazi iz cijele Hrvatske. Pomoći žele i oni najmlađi, koji šalju igračke ili poruke podrške. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glazbenica Ida Prester (42) na društvenim je mrežama objavila fotografije nekoliko poruka koje su uputili najmlađi pogođenima u potresu.

- Koliko je ovo divno. Bravo svim roditeljima na ovoj akciji - poručila je Ida. 

Jedna poruka naročito je se dojmila.

- Imam 10 godina i idem u četvrti razred. Čuvaj se i želim sve najbolje tebi i tvojoj obitelji. Neka ova godina bude mirna i neka se bezbrižno igramo i družimo. Možda se i upoznamo. Javi se slobodno. Puno toplih i pozitivnih pozdrava - pisalo je u toj poruci.

Ubrzo je dobila poruku pratiteljice koju je akcija također oduševila. 

'Ovo je predivno, mislim da nisu niti svjesni koliko ovo znači. Nikada neću zaboraviti paketiće koje smo dobili u ratu i u njima pisma. Godinama sam se dopisivala s djevojčicom koja mi je poslala paketić i još uvijek čuvam njezinu igračku. Bravo za ove divne ljude i hvala tebi što ovo dijeliš s nama'. 

IZ CIJELE HRVATSKE I djeca šalju pomoć stradalima u potresu: Nadam se da će te moje igračke malo razveseliti

Djeca vršnjacima šalju svoje igračke, robicu, riječi utjehe te želje da se sve ubrzo vrati u normalu, a to sve možete vidjeti na Facebooku gdje je pokrenuta i grupa Crtež/poruka podrške u kojoj se, između ostalog, objavljuju poruke podrške onih najmlađih.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dea007 05.01.2021.

    Bravo Majo!! Tvoj L ce biti veliki covjek!

  • mučki_provokator 04.01.2021.

    Fina cura

  • jamesbond7777 04.01.2021.

    Odi de si bila ove godine 🙄🙄🙄bitna si ko i "robaca pod rit" 😎😎😎😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare