To je to što me zanima!

Idući 'Pravi detektiv' mogao bi biti Farrell, pregovara o ulozi

Producenti žele nekoga tko može odigrati ulogu nekog grubog i odrješitog. Colin savršeno odgovara tim kriterijima i zato bi trebao dobiti ulogu glavnog starijeg lika
Vidi originalni članak

Matthew McConaughey (44) i Woody Harrelson (52) briljirali su u prvoj sezoni hit serije 'Pravi detektiv'. U drugoj sezoni serije u glavnim ulogama terbali bi gledati nove glumce, a među njima je navodno i Colin Farrell (38). Strani mediji pišu kako glumac pregovara o ulozi. Producenti žele nekoga tko može odigrati ulogu nekog grubog i odrješitog, a upravo to našli su u Farrellu koji bi trebao dobiti ulogu starijeg glavnog lika, piše The Wrap.

Nova sezona imati će tri glavna lika, rekao je tvorac serije Nic Pizzolatto (38). Osim Farrella, spominje se i ime Taylora Kitscha (33) kao mogućeg kandidata za budućeg 'Pravog detektiva'.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • boba555 13.07.2014.

    Slažem se .

  • mala zelena 13.07.2014.

    hehe lik je cooool, sve se crvenim, ka minusi :)

  • omgx2 13.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare