To je to što me zanima!

Iggy Pop želi imati veliki božićni hit sljedeće godine

Pjevač bi nakon punk i rock hitova poput 'Lust for life', 'The Passanger' i 'I wanna be your dog' katalogu pjesama dodao i jednu blagdansku...
Vidi originalni članak

Legendarni pjevač Iggy Pop (62) izjavio je kako u svom šarolikom katalogu pjesama želi imati obradu Bing Crosbyeve pjesme 'White Christmas'. Uz varijacije od punka do rocka Pop bi sada htio dodati i jednu blagdansku, a o tome razmišlja već nekoliko godina.
- Stvarno sam nabrijan na tu ideju da snimim 'White Christmas' - izjavio je Iggy. Također je otkrio da je veliki obožavatelj Franka Sinatre te da si planira ispuniti dugo željenu i neispunjenu ambiciju da snimi svoju verziju popularnih balada.
- Uvijek sam htio nadmašiti 'Willow weep for me' i 'Only the lonely', moje najdraže dvije pjesme od Franka Sinatre - izjavio je pjevač. Iggy Pop je dugogodišnju karijeru započeo '60.-ih godina u 'The Stoogiesima', neko vrijeme surađivao s Davidom Bowiejem, a od kraja osamdesetih samostalni je glazbenik. Neki od poznatijih hitova su mu 'I wanna be your dog', 'Lust for life' i 'The Passanger'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • brangelina 27.12.2009.

    legenda!!!!!!!!! klanjam se care!!!!!!!!!!!

  • snork 26.12.2009.

    one of the best!

Komentiraj...
Vidi sve komentare