To je to što me zanima!

Iglesias i Kournikova objavili fotke blizanaca: 'Naša sunca'

Par je mjesecima tajio trudnoću pa su se njihovi prijatelji i obitelj iznenadili kada su saznali da će Enrique i Anna dobiti djecu. Glazbenik je jednom rekao da će Kournikova biti idealna majka
Vidi originalni članak

Pjevač Enrique Iglesias (42) i bivša tenisačica Anna Kournikova (36) u vezi su od 2001. kada su se upoznali na snimanju njegova spota za pjesmu 'Escape'. Par je dobio blizance Nicholasa i Lucy navodno u prosincu prošle godine, a Kournikova je prije poroda trudnički trbuh skrivala noseći široku odjeću. Sada su po prvi put objavili fotografije blizanaca.

PRAVA RIJETKOST Nakon 15 godina veze: Anna je objavila prvi selfie s Enriqueom

 - Moje sunce - napisao je pjevač pokraj slike bebe. Isto je napravila i bivša tenisačica uslikavši se kako ljubi drugog blizanca.  

Prijatelji para tvrde da su jako pazili tijekom trudnoće da Kournikova što manje izlazi u javnost te da ne procure bilo kakve informacije o trudnoći.  

- Anna je imala slatki trbuščić koji je skoro do poroda uspjela prikriti no nekako se saznalo za trudnoću. Saznao sam tek kada je prošlo pet mjeseci da će dobiti dijete - ispričao je njihov prijatelj. Tvrdi da ni obitelj nije znala kako žele imati djecu. Iglesias je jednom rekao kako misli da će Kournikova biti divna majka. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • julia04 19.01.2018.

    bas im zelim od srca svu sricu

  • Magija_1 17.01.2018.

    Ne kužim čemu toliko skrivanjem trudnoće??? Da čak ni prijatelji i obitelj ne smiju znati..... Ko da nosi neznam kaj..

  • Tigar 74 17.01.2018.

    Anna Kournikova, Marija Šarapova dobar tenis, prirodna ljepota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare