To je to što me zanima!

Ignoriraju Vanju: Tanja i Sanja se druže, a Vanja šeće gradom

Ivanišević i Barbieri najbolji su prijatelji, ali se na odmoru ne viđaju zbog Goranove bivše ljubavnice Halilović, koja je sad s Franom. Tanji to nikako ne bi bilo drago
Vidi originalni članak

Goranu Ivaniševiću (40) i supruzi Tatjani (34) u Dubrovniku se pridružila njezina najbolja prijateljica Sanja Duggan (39) s dečkom Igor Maksimiljanovićem (41).

Tenisačeva bivša ljubavnica Vanja Halilović (29) i njezin dečko te Goranov najbolji prijatelj Frane Barbieri (40), koji je još u braku sa Sanjom, smjestili su se u dubrovački hotel Excelsior. Noćenje su platili oko 500 kuna po osobi. Taj je hotel samo pet minuta udaljen od Ville Dubrovnik gdje spavaju Ivaniševićevi i Duggan.

Frane i Vanja u Dubrovnik su stigli prije tri dana s Hvara. I dok se prijateljice Sanja i Tanja druže cijele dane, a Vanja s Franom šeće gradom, dosad se, doznajemo, nisu susreli. Iako je Frane Goranov najbolji prijatelj, Tanji nikako ne bi bilo drago da ga na Stradunu vide kako se druži sa ženom s kojom ju je javno prevario.

Sa Sanjom je u Dubrovnik stigao i sin Lennon Bennet (4), kojeg ona ima iz braka s Franom. Sanja želi da Lennon provodi kvalitetno vrijeme s ocem, pa ga je na pet dana prepustila ugostitelju s kojim i spava u hotelu. S njima je i dadilja.

Vanja se, doznajemo, već naviknula na ulogu pomajke. Lennona je upoznala još prije nekoliko mjeseci u Zagrebu, a Sanju to, doznajemo, nimalo ne smeta.     

Goran & Tanja Ivanišević

Bivša manekenka i Ivanišević viđaju se samo navečer kad je suprug izvodi na večeru. S njima su kći Amber i sin Emanuel.

Frane Barbieri & Vanja Halilović

Frane je navodno namjerno izabrao hotel Excelsior kako bi njegov sin Lennom bio što bliže majci Sanji Duggan.

Igor Maksimiljanović & Sanja Duggan

Igor se odlično slaže s Ivaniševićima koji su Sanjini najbolji prijatelji. Na moru će sa Sanjom ostati do kraja kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • japanokinez 01.08.2012.

    A jesu li i oni porezni dužnici???

  • corcoran 01.08.2012.

    Vanja,Tanja,Sanja biće tu još sranja,samo pomalo.......!

  • Nakit SrebroSwarovski 01.08.2012.

    male li Rvacke kad oni svi ''slučajno'' jadni zalutali u ogrooomni Dubrovnik di se moraju izbjegavati...uspješno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare