To je to što me zanima!

Igor Bišćan i Marija krajem godine dobit će drugu bebu

Kapetan Dinama i supruga Marija već imaju kćer Ninu Mariju, a spol drugog djeteta još ne znaju. Igor se povjerio prijateljima da jedva čeka prinovu
Vidi originalni članak

Igor Bišćan (30) do kraja godine drugi će put postati otac. Supruga Marija (28) je tek u prvom tromjesečju trudnoće, pa spol djeteta još ne znaju. Igor je prijateljima povjerio da jedva čeka prinovu. Bebi će se zasigurno razveseliti i njihova kći Nina Marija. Igor i Marija, manekenka i apsolventica Ekonomskog fakulteta, postali su roditelji u rujnu 2007., tri mjeseca nakon vjenčanja. Igor se u studenom vratio u Dinamo nakon sedmogodišnjeg izbivanja, tijekom kojeg je s Liverpoolom osvojio Ligu prvaka. Kćer su krstili u zagrebačkoj crkvi Sv. Duha, istoj u kojoj su se vjenčali. Marija, djevojačkim prezimenom Rončević, odrasla je u blizini, dok je Igor dečko iz Velike Gorice.
Njihovoj prvoj kćeri krsni kumovi su bili nogometaš Mihael Mikić i manekenka Ljupka Gojić, a Igorov vjenčani kum bio je njegov najbolji prijatelj Tomo Šokota. Vjenčanju je nazočilo samo 40-ak uzvanika. Kapetan Dinama i Marija prije toga su bili u vezi tri godine. On je prethodno bio u vezama s nizom manekenki, a ona je godinama bila s Goranom Mileusnićem, bivšim dečkom voditeljice Mije Kovačić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • BifidusNaturalis 18.04.2009.

    Igor Bišćan će dobiti bebu?????? I nitko ne reagira na ovo medicinsko čudo?????

  • COSA-NOSTRA 17.04.2009.

    Lipa vjenčanica... a inače nemam blage veze ko je ovaj par.

  • virusica 17.04.2009.

    Ona ljepa, on zgodan i uspješan-uvijek bila i bit će dobitna kombinacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare