To je to što me zanima!

Igor Hajdarhodžić: Da, viđamo se i jako nam je lijepo zajedno

Bivši dečko Maje Vučić u vezi je s plavokosom Iris, donosi Story. Zajedno su već neko vrijeme i velika su podrška jedno drugom. Oboje žive u istoj ulici u Zagrebu
Vidi originalni članak

Prije dvije godine prekinuo je vezu s pjevačicom Majom Vučić (34) s kojom ima kćer Gitu i otada ga se nije povezivalo s ni jednom djevojkom. Igor Hajdarhodžić (50) ponovo je sretno zaljubljen, donosi Story. Ljubi plavokosu Iris.

Umjetnik kaže da mu je s Iris lijepo te da su zajedno već neko vrijeme i velika su podrška jedno drugom. Par je navodno u vezi šest mjeseci. Oboje žive u istoj ulici u Zagrebu pa su se u susjedstvu i upoznali. Vezu ne skrivaju. Zajedno izlaze i često ih se može vidjeti u vožnji na njegovom motoru. 

Izvorni tekst pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Dolly01 01.06.2011.

    Ne samo da nije bogat nego je i prljav.... jedini adut (ako i njega nije izgubio) je taj što mu prozor gleda na Stradun.... :-/ Btw. taj čovjek nema kriterije što se tiče žena, njemu je sve što hoda dobro.... pa ni ja fakat ne znam što je Maji bilo. Možda je dobar glumac, na kraju, to mu je ipak profesija.... :-P

  • šibenčanin12 01.06.2011.

    a ružan li si covjece,,,

  • PROVOKATOR_7 01.06.2011.

    On mora da je bogat jer sa ovakvim izgledom, a i naravi (kako kaže Maja Vučić - alkoholičar) jedino lovom može nekoga privuči... Majo, gdje si ti gledala????

Komentiraj...
Vidi sve komentare