To je to što me zanima!

Igor i Seve ignoriraju Kebu: Na telefon mi se više ni ne javljaju

Dragan Kojić Keba, otac Severininog supruga Igora, požalio se, navodno, za srpski Blic te je rekao da ga ignoriraju nakon savjeta da porade na proširenju obitelji
Vidi originalni članak

- Ja i Igoru i kćerki Nataši kažem kad god imaju neku nedoumicu, prvo da se meni obrate. Oduvijek su bili iskreni s nama. Eto, sada sam Igoru rekao da radi dijete. Kada bi se to dogodilo, ja bih bio najsretniji - rekao je Dragan Kojić Keba (55) za srpski Blic

No, pjevač ne zna jesu li ga Severina (43) i Igor (28) poslušali jer mu se, kaže, ne javljaju na telefon. 

- Najbolje je da to pitate njih, ja ne znam, nismo se čuli. Što da vam kažem, kad ih zovem, oni mi se ne javljaju na telefon - kazao je Keba koji svoju želju za unukom ne skriva pa je, tako, nedavno rekao da bi htio da Igor i Seve imaju 'što više zajedničke djece'.

Bračni par Kojić već nekoliko tjedana uživa na putovanjima. Nakon Dubaija, posjetili su Zanzibar, a najzabavnije trenutke rado podijele i sa svojim obožavateljima na Instagramu. 

Idi na 24sata

Komentari 164

  • MyaMikic 01.02.2016.

    Nejavljajj se hahaha okrenula mala igora ...ili ce biti po njenom ili nista

  • Ivan Mašić 01.02.2016.

    Blago njemu, on se barem može odmoriti od njih :) . A ako ga nešto zanima o njima neka samo prati portal 24 h i biti će odlično informiran :)

  • mali tomicalomica 01.02.2016.

    A ima vremena do jeseni ,,mozda će imati 4,5 komada

Komentiraj...
Vidi sve komentare