To je to što me zanima!

Igor Kojić progovorio o razvodu sa Severinom i druženjima s Milanom: 'Slučajno smo se sreli'

Igor obožava Severinina i Milanova sina i doživljava ga kao mlađeg brat. Imaju dobar odnos, povremeno se dopisuju ili čuju kada je kod tate, kaže Kojić
Vidi originalni članak

Milan mi je rekao da mu je sin tisuću puta rekao: 'Tata, pričaj s Igorom.' Nitko ne zna pomiriti ljude onako kako to djeca znaju, rekao je Igor Kojić (35) u intervjuu za Index.hr. Kako je ispričao, ovog ljeta se slučajno susreo s nekadašnjim partnerom bivše supruge Severine (50), Milanom Popovićem (56).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve se dogodilo na Hvaru, u Jelsi, gdje je Igor bio s prijateljima i sestričnom Katjom. Par dana nakon što je vidio Severinina i Milanova sina i snažno ga zagrlio, u restoranu je naletio i na Milana. Sjedili su stol do stola i nisu mogli ostati ravnodušni na tu situaciju pa su se odvojili i porazgovarali.

Tog dana su se pomirili, priča Igor, i u središte stavili dječaka, zbog kojeg im je bitno da budu u dobrim odnosima. Ističe da je najveći problem u odnosu Severine i Milana zapravo najbliži Severinin suradnik. 

- Aleksandrova baka, a Severinina majka, nerijetko predlagala susret s Milanom, ali konstantni otpor ka takvom rješenju je najviše pružao Severinin prvi suradnik i njegov uvezani tim koji ima najviše utjecaja na svaku odluku - priča Igor za Index.hr.

NOVO PRIJATELJSTVO Severinini bivši se druže: Igor Kojić proslavio je 35. rođendan u društvu Milana Popovića

Severinino okruženje nazvao je 'ruskom babuškom', jer se vidi samo jedna figura, a 'istina je da su za svaku odluku najviše odgovorne one figure koje se ne vide izvana'.

Igor i Severina bili su u braku od 2015. do 2021. godine, a njezin sin ušao je u njegov život kad je imao 3 godina. Igor je tada bio 26-godišnjak i ističe da će mališan zauvijek imati posebno mjesto u njegovu srcu.

Što se tiče razvoda sa Severinom, rekao je da je to prošlost i da je u srcu sve i svima oprostio. Trudi se biti sretan i radovati se budućnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • XM12 27.09.2022.

    Kako ja nisam nikad "naletjeo: na Sevku??

  • jašem konjića 27.09.2022.

    Zaboli me oma stvar za ove

  • sanišajn 27.09.2022.

    Ok pomirili su se, koja je svrha javnog objavljivanja novopecenog prijateljstva s obzirom da ni jedan ni drugi nisu javne licnosti nego se vijesti prenose iskljucivo ako imaju veze s njom? Stvarno nisam procitala jos ni jedan clanak vezan za doticne koji nema veze s njom…Malo mi je nelogicno da sve kuhaju njeni najblizi suradnici kad su se najveci skandali dogodili bas u trenutku kad je prekinula suradnju s najblizim suradnicima dok je bila u braku

Komentiraj...
Vidi sve komentare