To je to što me zanima!

Igor Štimac je Sinanu Sakiću darovao sat od 112.000 kuna

Volim se zabaviti uz narodnu glazbu poput Džeja Ramadanovskog ili Sinana, kojeg sam često slušao uživo. Osim glazbe volim i srpske filmove, kaže Igor Štimac
Vidi originalni članak

Moje pjesme vole mnogi sportaši. Navikao sam se da od njih dobivam skupocjene darove. Od Igora Štimca sam dobio zlatni Rolex s briljantima, rekao je pjevač Sinan Sakić (57).

Bivši nogometni izbornik sat mu je dao na privatnom tulumu u Zagrebu. Sinan, koji ne nosi nakit, dar koji vrijedi 112.000 kuna, drži u sefu. Igor Štimac (47) i Sakić veliki su prijatelji, a bivši nogometaš veliki je obožavatelj srpskog pjevača.

- Volim se zabaviti uz narodnu glazbu poput Džeja Ramadanovskog ili Sinana, kojeg sam često slušao uživo. Osim glazbe volim i srpske filmove poput ‘Parade’ i ‘Balkanskog špijuna’ - kaže Igor. 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • AlexandarDrzaic 03.01.2015.

    Svirajte svirajte napravicu lom....kaze Sinan. Pa Sinan je pun ko brod,a svi koji ga pljuju vikendom se naliju ko majmuni na njegove pjesme

  • 15.09.2014.

    Trogloditi.

  • 15.09.2014.

    Glazbeni ukus većine Hrvata je na najnižim granama. Nije mi jasno za kakvu sam se to zemlju i narod borio i zdravlje ostavio?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare