To je to što me zanima!

Igora Mešina i Žanamari Lalić oduševila je nova malvazija

Istarski vinar Bruno Trapan kao zaštitno lice novog vina izabrao je istarskog goniča čija se slika nalazi na etiketi boce jer je, objašnjava, pas čovjekov najbolji prijatelj
Vidi originalni članak

Igor Mešin, Luka Bulić, Žanamari Lalić i mnogobrojni drugi gosti zagrebačkog wine bara Sherry's, uživali su sinoć u kušanju nove malvazije 'Ponente' i tapasa koje je isključivo za njih priredio novi član žirija Masterchefa Andrej Barbieri.

Istarski vinar Bruno Trapan kao zaštitno lice svog novog vina izabrao je istarskog goniča čija se slika nalazi na etiketi boce jer je, objašnjava, pas čovjekov najbolji prijatelj, baš kao i vino.

Upravo iz tog razloga, svi koji su došli sa svojim četveronožnim ljubimcima imali su besplatan ulaz. Tako je Igor Mešin poveo svoju kujicu Sambu koju su domaćini počastili psećim keksima koje je također napravio Barbieri.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SWEET CHILD 27.03.2014.

    Je, za Mešina je poznato da se često 'oduševljava' malvazijom..! :))

  • kavasaki74 27.03.2014.

    upravo gledo to na tv, Žanamari (doduše dosad je nisam ni gledao ni slušao) ali sestro slatka pa ti neznaš najobičniju rečenicu složiti ili normalno odgovoriti na pitanje novinara, žalosno !!!

  • kikimanitu 27.03.2014.

    Malvazija je jedno od najslabijih i najjadnijih vina koje nemože izdržat više od 2-3god postaje kiseliš.Ine znam šta ovo dvoje bezveznjaka komentira dno dna od vina voah....

Komentiraj...
Vidi sve komentare