To je to što me zanima!

'Igra prijestolja': Jason Momoa će se vratiti kao Khal Drogo?

Smrt najmoćnijeg Dothrakija, Khala Droga, iznenadila je mnoge u prvoj sezoni 'Igre prijestolja'. Od tada ga nismo vidjeli niti čuli za njega. No bi li se to moglo promijeniti u sedmoj sezoni?
Vidi originalni članak

Jason Momoa, koji Instagram koristi često, je na toj društvenoj mreži ostavio sliku zbog koje je mnogima srce jače zakucalo. Na slici se vide Momoa, s kriglom Guinnessa, uz producente Davida Benioffa i D.B. Weissa.

Za one kojima ta imena ništa ne znače, recimo da su spomenuti producenti odgovorni za stvaranje 'Igre prijestolja'. A valja i spomenuti da je fotografija slikana  u Irskoj, na jednoj od lokacija na kojima se snima hit serija.

- Guinness u Irskoj. Pijem nektar s mojom braćom @captainriff, Danom i Davidom. Obožavam 'Igru prijestolja', najbolja emisija na svijetu. ALOHA DROGO - napisao je Momoa u komentar slike.

Premda to nije potvrda da se Momoa vraća u seriju u sedmoj sezoni, moramo se upitati zašto je napisao 'Aloha Drogo', jer na havajskom to znači i 'zbogom' i 'zdravo'. Također je sumnjivo i što se glumac našao točno s producentima te serije, točno na mjestu gdje se serija snima.

No sve dok ne dođe službena potvrda, morat ćemo smatrati da je Drogo mrtav. Doduše, ako je Jon Snow mogao uskrsnuti, zašto ne bi mogao i Khal Drogo?

Što mislite, ima li šanse da se legendarni Dothraki vrati u seriju?

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 26.08.2016.

    meni je srce brže zakucalo, jer imam neke svoje teorije o seriji, a ova je jedna od njih

  • 25.08.2016.

    To je sve marketing. Moraju izmedju sezona odrzati popularnost.

  • gato_negro 25.08.2016.

    Lik svratio do Irske i popio pivo s ekipom, a ljudi se odmah uzje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare