To je to što me zanima!

Igra prijestolja: 'Tko god skine ilegalno seriju, ići će u zatvor'

Iako informacije o seriji cure na kapaljku, obećana nam je najveća bitka u povijesti televizije, koja je snimana čak 55 dana. Prva epizoda osme sezone u Hrvatskoj će se moći gledati u ponedjeljak od 20:30...
Vidi originalni članak

Fanovi serije 'Igra prijestolja' u strahu su jer su mahom ilegalno 'skidali' seriju putem interneta. Finalnu sezonu već je 1.77 milijuna Australaca pogledalo putem piratskih servisa, piše Daily Mail.

Australske vlasti odlučile su 'doskočiti' tom problemu pa su pooštrili zakone. Novi antipiratski zakon stupio je na snagu krajem 2017. godine. Nakon njega stopa ilegalnog skidanja serija i filmova pala je s 29% na 19%.

Finalna epizoda serije imala je svoju premijeru jutros i u Hrvatskoj. 

IGRA PRIJESTOLJA Veće, krvavije i surovije: Sve je spremno za posljednju sezonu

Kako bi se dostojno oprostili od serije, producenti su dobili najveći 'džeparac' do sad. U prvoj sezoni jedna epizoda koštala je oko šest milijuna dolara, iduća sezona bila je skuplja za milijun dolara po epizodi, da bi u šestoj sezoni budžet po epizodi iznosio nevjerojatnih deset milijuna dolara.

Sad, za posljednjih šest epizoda, HBO je pripremio čak 15 milijuna dolara po epizodi, javlja Variety. Iako informacije o seriji cure na kapaljku, obećana nam je najveća bitka u povijesti televizije, koja je snimana čak 55 dana. 

Prva epizoda osme sezone u Hrvatskoj će se moći gledati u ponedjeljak od 20:30 na HBO-u. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Idi na 24sata

Komentari 134

  • Živjela cenzura! 15.04.2019.

    Zaštita autorskih prava je najjadniji oblik pljačke. Istu stvar prodaješ tisućama istovremeno, a ako ti netko "ukrade" imaš isto kao što si imao i prije krađe. I ako ti se proizvod nije svidio, nema povrata.

  • Živjela cenzura! 15.04.2019.

    Ubiješ ili pretučeš nekoga, slobodno šetaš. Surfaš po netu i ideš u zatvor.

  • 15.04.2019.

    pa sto se ima zatvarati ove sto skidaju seriju, nek zatvore ove sto su stavili na net da se skine :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare