To je to što me zanima!

'Igre gladi' nemaju namjeru od nas otići u skorašnje vrijeme

Najnoviji nastavak popularne franšize, 'Igre gladi: Šojka rugalica, 2. dio', je još uvijek u kinima, a već su se počeli spominjati planovi o nastavcima i prequelima
Vidi originalni članak

Premda su svi mislili da je to to i da je franšizi kraj , Lionsgate Studio ne odustaje od ‘Igre gladi’ samo tako. Potpredsjednik te tvrtke dao je značajne izjave na konferenciji u New Yorku.

- Filmovi će nastaviti živjeti do daljnjeg - rekao je Michael Burns. Nakon što je najavio da se razmišlja o prequelima, Burns je i objasnio što točno studio ima u planu za serijal.

- Kada bismo pogledali unatrag, očigledno je da bi bilo arena - izjavio je Burns, pojašnjavajući da bi se filmovi fokusirali na arene, kojih u zadnja dva dijela ima poprilično malo.

Iako se književnica Suzanne Collins nije još izjasnila o ovome, niti je Lionsgate objavio službene planove, možemo biti sigurni da će se puno truda uložiti da ovakav projekt uistinu bude ostvaren . Posljednji film iz serijala ‘Igre gladi’ je diljem svijeta zaradio preko 500 milijuna dolara, što stvarno nije malen novac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Meško 10.12.2015.

    Dok je klinaca od 12-16 godina i onih koji su na toj razini, snimat ce jos 8 nastavaka i prequela. Ista stvar kao i sa Sumrak sagom. Zao mi je na neki nacin tih klinaca kojima se namece trend takvih filmova i sto odrastaju uz nekvalitetne filmove.

  • Pametna ovca 10.12.2015.

    Ništa čudno,dokle god nešto donosi zaradi onda se to mora cijediti.Kvaliteta nije bitna.

  • MatkoZZ 10.12.2015.

    1. i 2. dio su za pogledat ok, ovo dalje je odgadanje kraja i ubacivanje nebitnih gluposti...nepotrebno

Komentiraj...
Vidi sve komentare