To je to što me zanima!

Ima 51 godinu i izgleda sjajno, ali ni ona nije imuna na kritike

Nitko me putem društvenih mreža ne bi trebao podsjećati na to da imam bore jer sam toga itekako svjesna. Ta današnja potreba za konstantnim kritiziranjem me jako rastužuje, rekla je Cindy
Vidi originalni članak

Cindy Crawford nekada je bila jedna od najtraženijih manekenki, a pokojni Gianni Versace plaćao joj je čak 30 tisuća dolara kako bi nosila njegove kreacije. Pedesetjednogodišnja Cindy i danas izgleda zanosno, a svojim izgledom bez problema bi mogla posramiti i dvostruko mlađe manekenke.

Ipak, ni nju nisu zaobišli internet komentatori koji, poznato je, ne štede nikoga. Cindy priznaje da nije   ravnodušna na negativne komentare pa se oglasila i obranila svoje pravno na dostojanstveno starenje.

 - Nemam mnogo izbora, ali nitko me putem društvenih mreža ne bi trebao podsjećati na to da imam bore jer sam toga itekako svjesna. Ta današnja potreba za konstantnim kritiziranjem  me jako rastužuje - rekla je u intervjuu za People, u kojem je otkrila i kako uspijeva zadržati mladenački izgled.

- Jako sam sretna, redovito vježbam, u dobroj sam formi, zdrava sam i uvijek se nastojim fokusirati na pozitivno - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 25.03.2017.

    lijepa žena izgleda 10 godina mlađa

  • Berger117 25.03.2017.

    nebi joj dao( toliko god.;)) ; D... kao da bi mi dopustila

  • Judita👥 25.03.2017.

    to sigurno žene traže dlaku u jajetu:)dam se kladiti , žena je ženi vuk

Komentiraj...
Vidi sve komentare