To je to što me zanima!

Ima dokaze da je spavao s više od čak 5000 djevojaka u životu

NEZASITAN ROKER Gene Simmons fotografirao je baš svaku djevojku s kojom se seksao. Holivudski zavodnik Warren Beaty imao je čak dvostruko više partnerica
Vidi originalni članak

Brak za mene ne postoji. Dvije žene možda bi mogle uspjeti, ali čim je u zajednici muškarac, ona mora propasti, rekao je Gene Simmons (61). Pjevač rock benda Kiss ne vjeruje u monogamiju, pa se nikad nije ženio. S bivšom Playboyevom zečicom i glumicom Shannon Tweed (53) ima sina Nicka (21) i kćer Sophie (18). U radijskoj emisiji 'Woody and The Wake-Up Call' otkrio je kako je u 37 godina karijere spavao s više od 5000 žena. Dok je bio na turneji, seksao se s barem dvije djevojke na tjedan. Simmons kaže kako kod kuće čuva fotografije svih partnerica.

Fotografirao je svaku 

- Znao sam da mi jednog dana nitko neće vjerovati jer nikad nisam bio neki ljepotan. Svaku curu sam fotografirao, zapisao imena i napravio arhivu - pohvalio se roker, koji je spavao s pjevačicama Cher i Dianom Ross.

Bolji od Simmonsa i dalje je glumac Warren Beatty (73). U krevet je odveo oko 12.500 žena, uključujući Madonnu, Diane Keaton te sestre glumice Natalie i Lanu Wood. Jack Nicholson (73) seksao se s više od 2000 žena. Nisu mu mogle odoljeti ni Faye Dunaway ni Candice Bergen. Pjevač Simply Reda Mick Hucknall (50) kaže kako je sredinom ‘80-ih bio ovisnik o seksu. Spavao je s više od 1000 žena.

'Ispričao sam se djevojkama'

Nicholsonova najdulja veza, s glumicom Anjelicom Houston, trajala je 16 godina. Beatty je osam godina u braku s glumicom Annette Bening. Hucknall se ispričao ženama koje je povrijedio.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Crna_1 07.03.2013.

    Umirala sam gledajuci njegov show na fox life ... fenomenalna obitelj .. smjeha ko u prici s njima ... ludi su do bola !!! ;)))) Meni on super .. bez sminke naravno .... :)))

  • ejjja 07.03.2013.

    pa dobro ako su samo spavali,,,da je moral,,,ono,,bi se dobro umorio...

  • ArinaDraženović 25.12.2010.

    Njemu je istina ona:"Svaka ti dala"

Komentiraj...
Vidi sve komentare