To je to što me zanima!

Ima i novi parfem: Jelena je spremna na romantiku u Parizu

Pariz mi se jako sviđa i uvijek mu se rado vraćam. Stjepan ima koncert u Olimpiji, a ja sam iskoristila priliku da mu se pridružim, kazala nam je Jelena Rozga
Vidi originalni članak

Jelena Rozga (38) otputovala je u Pariz kako bi prisustvovala koncertu svog zaručnika Stjepana Hausera (29). Netom prije svratila je u zagrebački dućan po Liu Jo parfem koji, kako nam je rekla Jelena, savršeno se uklapa u romantičnu proljetnu parišku atmosferu.

- Pariz mi se jako sviđa i uvijek mu se rado vraćam. Stjepan ima koncert u Olimpiji, a ja sam iskoristila priliku da mu se pridružim i ovdje provedem par dana odmora prije intenzivnog ljetnog perioda - rekla nam je Jelena.

HTV-ova voditelica Nevena Rendeli (34) za dva mjeseca udaje se za kolegu Maka Vejzovića (34).

- Nadala sam se da ću organizaciju delegirati drugima, ali na kraju je sve spalo na mene pa sama organiziram svoj event - veselo je rekla Nevena.

Glumice Ecija Ojdanić (41) i Ana Begić (36) otkrile su nam da rade na novoj predstavi.

- U kazalištu Moruzgva priprema se praizvedba teksta Nine Mitrović, a radni naslov je 'Kako život' - rekla je Ecija. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • japanokinez 02.06.2016.

    fantazija

  • cornelie 02.06.2016.

    niti smrdi niti miriši.nikako mi ne leži ova osoba.pjevački blagi užas,neka se ne ljute fanovi ali nema glazbeno umijeće.a još ova priča s Hauserom ahme a tek taj debos pa to svijet nije vidio.jedino mu priznajem što je glazbeno školovan i svira vrlo dobro.sve ostalo lik spašavaoc!!!!

  • Čavoglavi Hrvat 01.06.2016.

    Prikriveno oglasavanje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare