To je to što me zanima!

Ima li joj kraja? Harvard uvodi kolegij o Taylor Swift, a sada je postigla i još jedan novi uspjeh

Ova zvijezda može se pohvaliti s više od 26.1 milijarde 'streamova' od početka 2023. do danas, a do kraja prosinca to bi se moglo i još više povećati.
Vidi originalni članak

Taylor Swift (33) ne prestaje s obaranjem rekorda ove godine. Njeni koncerti su rasprodani, a čak će i prestižno sveučilište Harvard uveasti sociološki kolegij 'Taylor Swift i njezin svijet'. Sada ju je glazbena platforma proglasila i najtraženijom umjetnicom ove godine na globalnoj razini.

NAKON TRAGEDIJE Taylor Swift zapjevala u Brazilu, a na njezin koncert stigla je i obitelj preminule obožavateljice

Ova zvijezda može se pohvaliti s više od 26.1 milijarde 'streamova' od početka 2023. do danas, a do kraja prosinca to bi se moglo i još više povećati.

Taylor je na Spotyfyju u s prvog mjesta svrgnula i popularnog izvođača Bad Bunnyja. Portorikanski glazbenik je tri godine zaredom bio na vrhu spomenute ljestvice.

Pjevačica je apsolutno 'zaludjela' svijet, a svojom 'Eras' turnejom postigla je nevjerojatno uspjehe. Već je u listopadu, prema Bloombergu, dostigla zaradu od 1 milijarde dolara s tim da se financijska projekcija odnosi na otprije planirani 151 koncert.

Taylor bi, nakon otprije dogovorenih nastupa u Torontu u prosincu, mogla nastaviti turneju i u sljedećoj godini čime će se zarada povećati.

TRAGEDIJA U RIO DE JANEIRU Policija otvorila istragu nakon smrti Taylorine obožavateljice

Uz to, njen koncertni film 'The Eras Tour' ostvario je zaradio je preko 250 milijuna dolara i zauzima prvo mjesto u kategoriji dokumentaraca s turneja.

S obzirom da je glazbenica u film uložila oko 15 milijuna dolara, stoga je, zbog ostvarenog profita, film postao jedan od najprofitabilnijih projekata u toj kategoriji, uopće.

'TAYLOR I NJEZIN SVIJET' Harvard uvodi kolegij o Taylor Swift: 'Ona mijenja gradove...'

Osim svega navedenog, o Taylor će još više moći saznati obožavatelji i u biografskom stripu o njoj. Swift će se pojaviti u stripu kao dio TidalWave Comics serije Female Force o 'uspješnim i utjecajnim ličnostima' u književnosti, zabavnoj industrijii, politici i drugim kategorijama. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare