To je to što me zanima!

'Ima li nade za nas': Evo čime se danas bavi Zečićeva Anđela

ŽIVOT NAKON MEGAHITA Pjevačica živi u Luksemburgu sa suprugom Edijem i dvoje djece, a tvrdi kako razmišlja o povratku na scenu jer snima nove pjesme u splitskom studiju i priprema CD
Vidi originalni članak

Pjesma 'Ima li nade za nas', koju su u ljeto 1998. godine otpjevali Dražen Zečić (50) i Anđela Kolar, postala je ogroman hit koji se redovito nalazi na playlisti gotovo svake fešte.

Anđela se nakon tog velikog uspjeha povukla iz javnosti, a sada je za Tportal progovorila o tome što je u međuvremenu radila i kako danas izgleda njezin život.

Pjevačica živi u Luksemburgu i udana je za Edija Zelića, magistra politologije zaposlenog u tajništvu Europskog parlamenta. Par ima dvoje djece, petogodišnju djevojčicu i četverogodišnjeg dječaka.

- Moja je karijera zapravo obilježena pojavljivanjima i povlačenjima. Nakon singla 'Ima li nade za nas' htjela sam prvo završiti školu, a nakon pjesme 'Nema ništa novo' u prvom planu su mi bili obitelj i djeca - rekla je Anđela koja je nakon spomenutog hita za Zečićem snimila još dvije pjesme.

- Zeko je vrlo dobar, pouzdan i iskren prijatelj - otkrila je. Povratak na scenu, priznaje, ne isključuje.

- Prije tri godine izdala sam samostalni CD božićnih pjesama i u adventsko vrijeme puno nastupam, pa tako i ove godine. Uz to redovito snimam nove stvari u splitskom studiju Lea Škare. Trenutno imam spremno pola materijala za svoj novi CD na kojem će biti raznih autora, a vjerujem da će se publika pomalo iznenaditi zvukom i stilom glazbe - rekla je Anđela.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • First Lady 04.12.2017.

    Ljepotica

  • 04.12.2017.

    I ja bih u Luxemburg, porezi su im super. :))

  • mladić_zg 04.12.2017.

    ..brate svi pobjegli iz države kroacije..vrijeme da se vrati Yugoslavija da vratimo narod doma...

Komentiraj...
Vidi sve komentare