To je to što me zanima!

Imaju plavi pojas: Jacksonovi sinovi treniraju karate i jiu jitsu

Prince Michael (16) i Blanket Jackson (11) pohađaju satove borilačkih vještina pa se čini da im u budućnosti neće biti potrebni tjelohranitelji koji će ih pratiti u stopu
Vidi originalni članak

Sinovi pokojnog kralja popa Michaela Jacksona snimljeni su u srijedu tijekom izlaska iz borilačkog studija nakon satova karatea i jiu jitsua. Prince Michael (16) i Blanket Jackson (11) pohađaju satove borilačkih vještina pa se čini da im u budućnosti neće biti potrebni tjelohranitelji koji će ih pratiti u stopu. 

Jacksonova djeca nisu početnici, obojica već imaju plave pojaseve. Prince iz brazilske borilačke vještine jiu jitsu, a njegov mlađi brat iz karatea. Najstarije Jacksonovo dijete pohađa uglednu Gracie Jiu Jitsu Academy u Beverly Hillsu gdje ga obučavaju najbolji majstori. Akademiju su pohađale zvijezde poput Brendana Schauba, Natea Diaza, Antonia Hardonka i drugih.

Koloristička ljestvica pojasa započinje s bijelim, zatim plavim, ljubičastim, smeđim i na kraju crnim pojasom. Da bi dobio plavi pojas, Prince je morao naučiti 34 različita poteza, a da dobije ljubičasti pojas, mora naučiti dodatnih 600 poteza, piše američki portal TMZ. 

I Jacksonov sin Prince ima kožnu bolest leukodermiju

Idi na 24sata

Komentari 2

  • cvita1 10.10.2013.

    najzanimljivije u ovoj priči je vidjeti ih

  • WOMANIZER 10.10.2013.

    i kaj sad? i kod nas djeca treniraju iste sportove i mali milijun drugih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare