To je to što me zanima!

Imala je 47 godina: Pokćerka Rogera Moorea umrla od raka

Glumac je na Twiiteru objavio emotivnu poruku kojom se oprostio od voljene Christine. Ona je kći njegove supruge Kiki Tholstrup. Bila je četiri godine u vezi sa suosnivačem Skypea
Vidi originalni članak

Slomljeni Roger Moore (88) na društvenoj mreži objavio je kako je njegova pokćerka izgubila borbu s teškom bolešću. Umrla je sa samo 47 godina.

- Naša prekrasna kći Christina izgubila je bitku s rakom 25. lipnja u 10 sati. Naša srca su slomljena. Svi smo bili s njom i okružili je ljubavlju, do samog kraja - napisao je nekadašnji James Bond i objavio dvije Christinine fotografije.

Ona je bila kći Mooreove četvrte supruge, multimilijarderke Kiki Tholstrup (76). Prije dvije godine pokrenula je klub za samce u Londonu.

Udala se za bankara Nikolaja Albinusa, ali brak je trajao samo godinu dana. Četiri godine bila je u vezi sa suosnivačem Skypea Janusom Friisom (40).

Njen život bio je prepun tragedija. Njen otac je počinio samoubojstvo , a dvije godine kasnije njen očuh umro je od alkohola. Tvrdila je kako je to utjecalo na njene odnose s muškarcima, no sve se promijenilo kad je njezina majka upoznala Rogera koji joj je postao najbolji prijatelj.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • menart 27.07.2016.

    Jedan od naj naj Bondova! Kad se sitin Lotus Esprit bijeli sto je u vodu zaronio i plutao poput podmornice. Car.... a to sto je neko reko da lici na tita.... ahahaaha istina ahaha

  • vojodoog 26.07.2016.

    Ovaj isti Tito...

Komentiraj...
Vidi sve komentare