To je to što me zanima!

Zovu ga Grof jer ima zemljište u Škotskoj i sretno je zaljubljen

Nadimkom se zapravo ciljalo na to da se bavim svakakvim aktivnostima, da je to slično renesansnoj svestranosti grofova. Spletom okolnosti je u mojem posjedu završio i omanji komad zemljišta u Škotskoj, kaže Anton
Vidi originalni članak

Nisam nikad bio veliki Casanova niti mi je to ikad bio cilj, kaže Anton Perkov (23), prijateljima poznatiji kao Grof. Kandidat showa 'Ljepotice i genijalci' kaže da mu je osnovni princip da ljudima pristupi prijateljski pa odnosi zatim posljedično evoluiraju u raznim smjerovima.

- Na sam show definitivno nisam došao s namjerom da nastane ljubavna scena, nego da se družim, zabavim i možda nešto naučim - tvrdi Perkov. Pohvalio se da je trenutačno ionako sretno zaljubljen.

Nadimak Grof, priča, dobio je dok je bio u gimnaziji i odgovarao mu je jer je bio prepoznatljiv i zvučan pa ga je zadržao. A onda je stvarno i postao grof.

- Nadimkom se zapravo ciljalo na to da se bavim svakakvim aktivnostima, da je to slično renesansnoj svestranosti grofova. Spletom okolnosti je u mojem posjedu završio i omanji komad zemljišta u Škotskoj, pa se sad i službeno mogu zvati grofom, odnosno lordom - kaže kroz smijeh.

Na pitanje percipiraju li ga ljudi inače kao genijalca odgovara:

- Za početak da raščistimo prašinu oko tog pojma: u originalnoj, australskoj, verziji ove emisije muški su prozvani geekovima, odnosno po našem šmokljanima, štreberima. Svaki put kad se netko u komentarima obruši na nekog od dečkiju iz kuće, znajte da su ih prevarile posebnosti prijevoda.

Što se njega tiče, dodaje apsolvent istraživačke fizike na zagrebačkom PMF-u, ponekad čuje komentare o sebi, ali se ne trudi previše ih uzimati k srcu.

- Jednostavno se rijetko dogodi da čujem korisnu informaciju o sebi. Naravno da sam kao netko tko odudara iz mase proživio stigmu i usamljenost, ali kad to počnete nositi kao oklop, nitko vam više ne može ništa - objašnjava Grof.

Trenutačno radi na diplomskom koji uključuje teorijsko i računalno opisivanje sudara atomskih jezgara do kojih dolazi na sudarivačima čestica, kao što su LHC, RHIC i HERA. 

- Volio bih nastaviti raditi na faksu ili u nekoj IT tvrtki - zaključuje Grof.

SNIMALA SE KAKO LEŽI I PJEVA U OSKUDNOM KOSTIMU: 'Sanjao sam te noćas i sram te bilo', poručio joj fan

Idi na 24sata

Komentari 32

  • info_punkt 19.03.2019.

    imam i ja mali grunt u Donjoj Bistri. Jesam onda i ja grof?

  • Zapadnjak_1 19.03.2019.

    Ovo s oklopom je ocita parafraza tyrionovog savjeta jonu u jednom od prvih poglavlja prve knjige, tocno izbor rijeci koji bi se i ocekivao od geeka...

  • 19.03.2019.

    Sve pokupili od amera.... sad jos samo pocnite sa emisijama neke hr familije kao Kardashian ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare