To je to što me zanima!

Seve objavila novu sliku: Prvi put se oglasila nakon skandala

Severina je u opis slike stavila riječi 'volim što se volimo' i 'ljubav se ljubavlju vraća'. Pjevačici su dali podršku fanovi koji su istaknuli da je 'lijepo vidjeti nju i obitelj sretne i zadovoljne'
Vidi originalni članak

Na terasi, napisala je Severina Kojić (46) pokraj crno-bijele fotografije na kojoj je sa sinom Aleksandrom (6) i majkom Anom Vučković. Pjevačica se oglasila prvi put nakon skandala sa eksplicitnim slikama koje su se u ponedjeljak pojavile na internetu, a na kojima ona navodno pozira gola. 

Severina je u opis slike stavila riječi 'volim što se volimo' i 'ljubav se ljubavlju vraća'. Pjevačici su u komentarima na društvenoj mreži dali podršku fanovi koji su istaknuli da je 'lijepo vidjeti nju i obitelj sretne i zadovoljne'. 

Otkako su srpski mediji objavili sporne fotografije, Severina se ne pojavljuje u javnosti, nego navodno ne izlazi iz svog stana. Iako Severinini susjedi nisu primijetili da je pjevačica napustila svoj luksuzni penthouse u jednom od elitnih zagrebačkih naselja, ispred zgrade nije bilo znakova da se pjevačica nalazi u kući.

Ipak, skupocjeni terenac koji navodno pripada njezinu suprugu Igoru nalazio se na svojem parkirnom mjestu.

VIDI OVO! KVIZ: Koliko poznajete Severinine hitove? 

VIDI OVO! Koja se tajna krija iza zaručničkog prstena princeze Diane?

Idi na 24sata

Komentari 150

  • ola_55 25.08.2018.

    trebalo joj vemena dok nade gace???

  • max2017 25.08.2018.

    da je u crnoj vreći pakirana opet bi se sjetili lošeg pljuganja,traljavog sexa, desetaka potencijalnih muževa i degustatora i cajkanja.............

  • STAN 24.08.2018.

    ****Admin****: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare