To je to što me zanima!

Imate 145 milijuna kuna viška? Harry i Meg bit će vam susjedi

Cijene nekretnine porasle su 'u nebo', tvrde stručnjaci, i to otkako su se prošle godine u Kaliforniju preselili Meghan i Harry. Dosta ih je prodalo svoja imanja, a najveća pomama je za kućom tik pored slavnog dvojca
Vidi originalni članak

Princ Harry (36) i njegova supruga Meghan Markle (39) nisu baš imali šanse dobro upoznati svoje susjede otkako su se preselili u Ameriku. Razlog tome je taj što se susjedi sele. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Harry i Meghan trenutačno žive u Kaliforniji gdje su se doselili u lipnju 2020. godine. Kako je do toga došlo, većina zna - odlučili su napustiti kraljevske dužnosti i iz Velike Britanije otišli u Kanadu, a potom u SAD. 

Otkad su se doselili u Kaliforniju, cijene nekretnina itekako su skočile te i dalje rastu pa su svi oni koji su imali u planu prodati svoje imanje to i učinili. Najbolje su prošli oni koji su bili nedaleko nekretnine Meghan i Harryja.

Kako piše Forbes, bivša kuća glumca Roba Lowea, koji je 2005. prodao svoju nekretninu Peteru Sperlingu, vrlo je blizu članovima britanske kraljevske obitelji. Tada ju je prodao za 25 milijuna dolara, što je oko 161 milijun kuna. Sada je na tržištu za 145 milijuna kuna odnosno 22,5 milijuna dolara. 

Stručnjaci koji su procijenili vilu kažu da ima sedam spavaćih soba i 13 kupaonica. Ima i pozamašnu kvadraturu okućnice. Kuća nalikuje na onu u kojoj žive Meghan i Harry i uređena je u 'engleskom' stilu pa bi se Harry i Meghan mogli osjećati kao kod kuće ako bi posjetili susjede.

Strani mediji raspisali su se o tome da možete postati novi susjedi ovog popularnog dvojca. Prije nekoliko tjedana otvorili su dušu pred kamerama i voditeljici Oprah Winfrey (67) rekli sve što ih je tištilo. Kasnije se doznalo da nije baš sve rečeno bila istina, a rasističkim izjavama na račun boje kože njihova tada još nerođena sina, zgrozili su svijet. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Trump Jong Un 01.04.2021.

    Meg za susjedu ? To ti isto ko da imaš mačku u veljači mjesecu 🙈

  • stremiti 01.04.2021.

    Šta će nam takvi susjedi.

  • It's kišing 01.04.2021.

    Ubacit im jednog seljobera u susjedstvo pa ćeš vidjet kako cijene padaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare