Obavijesti

Show

Komentari 15

Imate 145 milijuna kuna viška? Harry i Meg bit će vam susjedi

Imate 145 milijuna kuna viška? Harry i Meg bit će vam susjedi
5

Cijene nekretnine porasle su 'u nebo', tvrde stručnjaci, i to otkako su se prošle godine u Kaliforniju preselili Meghan i Harry. Dosta ih je prodalo svoja imanja, a najveća pomama je za kućom tik pored slavnog dvojca

VIDEO

Princ Harry (36) i njegova supruga Meghan Markle (39) nisu baš imali šanse dobro upoznati svoje susjede otkako su se preselili u Ameriku. Razlog tome je taj što se susjedi sele. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Meghan i Harry 01:14

Harry i Meghan trenutačno žive u Kaliforniji gdje su se doselili u lipnju 2020. godine. Kako je do toga došlo, većina zna - odlučili su napustiti kraljevske dužnosti i iz Velike Britanije otišli u Kanadu, a potom u SAD. 

Royal visit to Africa - Day Ten

Otkad su se doselili u Kaliforniju, cijene nekretnina itekako su skočile te i dalje rastu pa su svi oni koji su imali u planu prodati svoje imanje to i učinili. Najbolje su prošli oni koji su bili nedaleko nekretnine Meghan i Harryja.

Kako piše Forbes, bivša kuća glumca Roba Lowea, koji je 2005. prodao svoju nekretninu Peteru Sperlingu, vrlo je blizu članovima britanske kraljevske obitelji. Tada ju je prodao za 25 milijuna dolara, što je oko 161 milijun kuna. Sada je na tržištu za 145 milijuna kuna odnosno 22,5 milijuna dolara. 

Duke and Duchess of Sussex - Royal Highlights

Stručnjaci koji su procijenili vilu kažu da ima sedam spavaćih soba i 13 kupaonica. Ima i pozamašnu kvadraturu okućnice. Kuća nalikuje na onu u kojoj žive Meghan i Harry i uređena je u 'engleskom' stilu pa bi se Harry i Meghan mogli osjećati kao kod kuće ako bi posjetili susjede.

Harry and Meghan

Strani mediji raspisali su se o tome da možete postati novi susjedi ovog popularnog dvojca. Prije nekoliko tjedana otvorili su dušu pred kamerama i voditeljici Oprah Winfrey (67) rekli sve što ih je tištilo. Kasnije se doznalo da nije baš sve rečeno bila istina, a rasističkim izjavama na račun boje kože njihova tada još nerođena sina, zgrozili su svijet. 

FILE PHOTO: Meghan and Harry give interview to Oprah Winfrey

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu