To je to što me zanima!

Imuna na starenje: Dr. Quinn je treći put pozirala za Playboy

Nisam bila ni na jednoj estetskoj operaciji. Lice i tijelo su poput slikarskog platna. S godinama ih popunjavamo borama i toga se ne treba sramiti, izjavila je glumica
Vidi originalni članak

Jane Seymour, koja je 90-ih u hit seriji 'Dr. Quinn - Žena vrač' imala glavnu ulogu, ponosna je što i u 68. godini izgleda zanosno i mladoliko.

- Nisam bila ni na jednoj estetskoj operaciji. Lice i tijelo su poput slikarskog platna. S godinama ih popunjavamo borama i toga se ne treba sramiti - izjavila je glumica koja je sada za časopis Playboy dala intervju i pozirala za fotografije.

Rezultatom se Seymoure pohvalila na društvenim mrežama.

VOLI SVOJ POSAO Dr. Quinn, žena vrač ne želi ići u mirovinu: Čeka me puno toga

- Presretna sam što napokon mogu podijeliti fotke koje su nedavno snimljene u mom domu za popularni muški časopis - rekla je glumica i dodala kako se sada osjeća puno bolje u svojoj koži nego kada je bila mlađa. 

Osim toga, pohvalila se kako joj se često 'upucavaju' znatno mlađi muškarci. Ipak, potrebu da bude u središtu pažnje odavno više nema.

- Kad si mlad samo želiš da te svi gledaju. Danas više nemam potrebu za tim zaključila je. Inače, ova majka četvero djece za poznati muški magazin slikala se već dvaput - u srpnju 1973. te u siječnju 1987..

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 23.02.2018.

    Lijepa zena,bila i ostala.

  • ri_ko_k_sni_123 23.02.2018.

    ne znam da li ima ekstenzije ili ne, ali za zenu u tim godinama koja je godinama bojala kosu, vjerojatno jako jako cesto, ima prekrasnu kosu

  • 22.02.2018.

    playboy od pojave photoshopa ima fotografije kao da ih je modni macak slikao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare