To je to što me zanima!

Incident u Meksiku pretvorit će mu život u pravi pravcati užas

Nedavno oženjeni, pristojni biznismen ima udio u tvrtki koja se sprema na izlazak na burzu. No stvari se naglo mijenjaju kada mu se život pretvori u pakao radi incidenta u Meksiku
Vidi originalni članak

Prije nekoliko godina bilo je istinski jednostavno pobrojati glavne 'face' među holivudskim studijima. Disney, Paramount, Universal, 20th Century Fox i još par bitnih igrača držali su sve karte.

No jednom kada su u igru ušli i internetski velikani streaminga, stvari su se lagano promijenile. Tako je Netflix krajem prošle godine na tržište izbacio svoj prvi uradak, 'Bright', kojim su pokazali kako namjeravaju postati netko i nešto u svijetu produkcije. Njima se pridružio i Amazon, koji ove godine dolazi s dva filma. Prvi je jako hvaljeni 'Iskupljenje u New Yorku', o kojem smo već pisali.

ČEKIĆANJE 'You were never really here': Joaquin Phoenix će ih sve ubiti

Drugi od ta dva je film o nedavno oženjenom, pristojnom biznismenu (David Oyelowo) koji ima udio u farmaceutskoj tvrtki koja se sprema na izlazak na burzu. No stvari se naglo mijenjaju kada mu se život pretvori u pakao radi incidenta u Meksiku. U tom trenutku uljuđeni američki poduzetnik postat će kriminalac ili... Gringo.

Britanski umjetnik David Oyelowo je u filmu 'Selma' vrlo zorno prikazao koliko je kvalitetan glumac, a sada se prihvatio malo energičnije uloge od one u 'Selmi'.

Pogledajte foršpan

U glavnim ulogama u filmu 'Gringo' nalaze se David Oyelowo, Charlize Theron, Amanda Seyfried te Joel Edgerton (mogli smo ga nedavno vidjeti u filmu 'Bright').

'Gringo' pod režijom redatelja Nasha Edgertona u naša kina dolazi početkom ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare