To je to što me zanima!

Indira i Maja izgledaju jednako poslije Grubnićevog 'peglanja'

Marko stilizira otkad se 'bacio' u modne vode. Plava duga kosa, lice bez bora, skriveni podočnjaci... Sve su to prepoznatljive fizičke karakteristike koje veže sve Grubnićeve dame.
Vidi originalni članak

Miljenice stilista Marka Grubnića (38), pjevačice Indira Levak (46) i Maja Šuput Tatarinov (40), slične su u mnogočemu. Najviše u fotošopiranju fotografija na društvenim mrežama.

Svaka je njihova objava na Instagramu besprijekorna. Sakriju bore, podočnjake, lica su im “ispeglana”... Baš kao i Grubnićeve objave, pa se šuškalo kako im on uređuje fotografije prije nego što ih podijele s drugima. “Peglanje” fotografija njegov je hobi, koji su usvojile i njegove bliske suradnice.

POGLEDAJTE VIDEO O INDIRI: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No jedno je sigurno - Maja i Indira imaju sličan izgled. Marko već godinama stilizira najbolju prijateljicu Maju, a nedavno je počeo i Indiru.

Time se modni stilist pohvalio na društvenim mrežama. Objavio je fotografiju na kojoj pozira s bivšom pjevačicom Colonije, koja na prvi pogled izgleda kao gospođa Tatarinov.

Odjevena je u usku haljinu s naglašenim dekolteom te joj je stavio ekstenzije.

- Najbolji moj Marko - rekla je tad zadovoljna Indira. No obje pjevačice bez Markove pomoći izgledaju potpuno drukčije na fotografijama i snimkama “bez filtara”. Indira je ovog vikenda uzela pauzu od obaveza i otišla na odmor u Fažanu.

OTIŠLA JE U FAŽANU Pozira bez ekstenzija i šminke: 'Indiro, jesi li to ti ili Ciganović?'

Objavila je video s plaže te pokazala lice bez šminke i kosu bez ekstenzija. Dok su mnogi hvalili njezinu kratku frizuru, bilo je kritičara koji nisu pobornici takvog njezina izgleda.

- Indiro, jesi li to ti ili Neven Ciganović - upitali su se fanovi vidjevši njezino prirodno izdanje.

Slično je i s Majom. Na retuširanim fotografijama uvijek sakrije podočnjake i bore, ono što ne uspije popraviti botoksom. No pravi izgled pokazala je u nedavnom live videu. Na snimci je vidljivo kako joj lice nije takvo kakvim ga predstavlja u objavama na društvenim mrežama. Poput svih ljudi, Maja ima “male nesavršenosti” na sebi, samo što ih inače vješto zakamuflira. S vječitim uređivanjem fotografija i provlačenjem kroz filtre, obje pjevačice sve više sliče Markovoj majci Branki Grubnić (60).

Marko stilizira otkad se “bacio” u modne vode. Plava duga kosa, lice bez bora, skriveni podočnjaci... Sve su to prepoznatljive fizičke karakteristike koje vežu Grubnićeve tri dame.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Miliblue 26.07.2020.

    Ne bi željela biti zobna (a sigurno hoću), dobro slažem se Indira ima i dobro tijelo i dobre noge, ali nema ni mrvicu ženstvenosti. Kad počne na stejđu toptati nogom, mene podsjeća na ......bolje da ipak ne kažem

  • SandraMilić 21.07.2020.

    Meni izgledaju kao propali travestiti 🤣🤣

  • kužibaba 20.07.2020.

    Indira spoj cigija , karleuse i suputice

Komentiraj...
Vidi sve komentare