Obavijesti

Show

Komentari 47

Indira i Maja izgledaju jednako poslije Grubnićevog 'peglanja'

Indira i Maja izgledaju jednako poslije Grubnićevog 'peglanja'
5

Marko stilizira otkad se 'bacio' u modne vode. Plava duga kosa, lice bez bora, skriveni podočnjaci... Sve su to prepoznatljive fizičke karakteristike koje veže sve Grubnićeve dame.

VIDEO

Miljenice stilista Marka Grubnića (38), pjevačice Indira Levak (46) i Maja Šuput Tatarinov (40), slične su u mnogočemu. Najviše u fotošopiranju fotografija na društvenim mrežama.

Svaka je njihova objava na Instagramu besprijekorna. Sakriju bore, podočnjake, lica su im “ispeglana”... Baš kao i Grubnićeve objave, pa se šuškalo kako im on uređuje fotografije prije nego što ih podijele s drugima. “Peglanje” fotografija njegov je hobi, koji su usvojile i njegove bliske suradnice.

POGLEDAJTE VIDEO O INDIRI: 

Pokretanje videa...

01:41

No jedno je sigurno - Maja i Indira imaju sličan izgled. Marko već godinama stilizira najbolju prijateljicu Maju, a nedavno je počeo i Indiru.

Time se modni stilist pohvalio na društvenim mrežama. Objavio je fotografiju na kojoj pozira s bivšom pjevačicom Colonije, koja na prvi pogled izgleda kao gospođa Tatarinov.

Odjevena je u usku haljinu s naglašenim dekolteom te joj je stavio ekstenzije.

- Najbolji moj Marko - rekla je tad zadovoljna Indira. No obje pjevačice bez Markove pomoći izgledaju potpuno drukčije na fotografijama i snimkama “bez filtara”. Indira je ovog vikenda uzela pauzu od obaveza i otišla na odmor u Fažanu.

Pozira bez ekstenzija i šminke: 'Indiro, jesi li to ti ili Ciganović?'
Pozira bez ekstenzija i šminke: 'Indiro, jesi li to ti ili Ciganović?'

Objavila je video s plaže te pokazala lice bez šminke i kosu bez ekstenzija. Dok su mnogi hvalili njezinu kratku frizuru, bilo je kritičara koji nisu pobornici takvog njezina izgleda.

- Indiro, jesi li to ti ili Neven Ciganović - upitali su se fanovi vidjevši njezino prirodno izdanje.

Slično je i s Majom. Na retuširanim fotografijama uvijek sakrije podočnjake i bore, ono što ne uspije popraviti botoksom. No pravi izgled pokazala je u nedavnom live videu. Na snimci je vidljivo kako joj lice nije takvo kakvim ga predstavlja u objavama na društvenim mrežama. Poput svih ljudi, Maja ima “male nesavršenosti” na sebi, samo što ih inače vješto zakamuflira. S vječitim uređivanjem fotografija i provlačenjem kroz filtre, obje pjevačice sve više sliče Markovoj majci Branki Grubnić (60).

Marko stilizira otkad se “bacio” u modne vode. Plava duga kosa, lice bez bora, skriveni podočnjaci... Sve su to prepoznatljive fizičke karakteristike koje vežu Grubnićeve tri dame.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin