To je to što me zanima!

Indira i Narcis odlučili su se na sporazumnu rastavu

Supružnici će se suzdržati od javnog komentiranja rastave. Ostat će u prijateljskom odnosu. Indira i Narcis Mujkić vjenčali su se prije devet godina
Vidi originalni članak

Nakon nedavnih navoda o bračnoj krizi, supružnici Mujkić preko opunomoćenika Edvina Jurine objavili su da se rastaju. Indira Vladić Mujkić (37) i Narcis Mujkić (35) odlučili su se sporazumno rastati, a u priopćenju ne otkrivaju konkretne razloge rastave.
- Indira i Narcis ostaju u prijateljskom odnosu nastavljajući odvojeno kako svoj osobni život tako i poslovni put - stoji u priopćenju. Oboje će se suzdržati od komentiranja rastave u javnosti. Pjevačicu Colonije nedavno su vidjeli kako obilazi zagrebačke noćne klubove s nepoznatim muškarcem dok joj je suprug bio u Americi. Navodno su se i ljubili u javnosti. Narcis je preuzeo odgovornost za njihove bračne probleme. Kazao je da nikad nije bio uz Indiru kad ga je trebala. Poduzetnika se u posljednje vrijeme povezivalo sa stanovitom Stellom (21).  Iako se sporazumno rastaju, bliski prijatelji tvrde kako će ostati u dobrim odnosima. Problemi u njihovom braku, dodaju prijatelji, traju već neko vrijeme. Par nema djece. On iz prijašnje veze ima sina Narcisa (11).

Idi na 24sata

Komentari 38

  • inesmarinovic 31.03.2010.

    Ludilo, još jedan poznati par? Pitam se kada će na red doći Bojana Gregorić, Viktorija Rađa, Anica Martinović, Todorići, i ostala svita?? Jesam li koga propustila??

  • mooc 31.03.2010.

    e sad kad je slobodna bilo bi lijepo probat nesto u krevetu sa njom XD

  • audrey 31.03.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare