To je to što me zanima!

Indira Levak uživa na moru, a pokazala je i tetovažu koju je posvetila bivšem bendu Colonia

Tetovaža koju pjevačica ima na lijevom bicepsu posvećena je njenom bivšem bendu Colonia. Na njoj piše 'believe' što u prijevodu na hrvatski jezik znači 'vjeruj'
Vidi originalni članak

Pjevačica Indira Levak (48) odmara i puni baterije u svojoj omiljenoj Fažani u Istri za nadolazeće koncerte koji je čekaju. Od sunca se zaštitila slamnatim šeširom, a pokazala je fanovima i tetovažu na lijevom bicepsu na kojoj piše 'vjeruj' na engleskom jeziku.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za našu pjevačicu ljeto još nije gotovo, a u narančastom badiću s tigrastim detaljima uživala je na plaži uz more. Pokazala je pratiteljima i tetovažu na kojoj piše 'Believe' što bi u prijevodu značilo 'vjeruj'. Tu tetovažu je posvetila svom bivšem bendu Colonia.

Od sunca su je štitile naočale i šešir, a kao i uvijek na račun hedonističkih fotografija dobila je i nekoliko pohvala.

KAKAV ODMOR U SAINT-TROPEZU Ella otputovala sa suprugom, a onda su im se pomrsili planovi: 'Prva hrana u nekoliko dana...'

- Nije ti loše; Zasluženo; Ljubice uživaj i sunčaj bolnu kičmu; Uživaj jer si zaslužila - pisali su pratitelji, a neki su je i pitali gdje joj je psić Blue.

Inače, Indira je ovo ljeto nastupala na Jadranu, u kontinentalnoj Hrvatskoj, Sloveniji, BIH, Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori. Prije nego krene s jesenskim koncertima ima kraći odmor kojeg provodi nigdje drugdje nego u Fažani.

- U Fažani imamo apartmane i već godinama tamo ljetujemo. Volim Istru i nema tu nekih tajnih razloga, divna je klima, priroda, atmosfera. Voljela bih jednog dana živjeti uz more i pisati stihove slušajući šum valova. Mislim da je to ideal života svakog umjetnika - objasnila je Indira nedavno za Novi List.

POGLEDAJTE VIDEO: 'PAMTIM COLONIJU PO DOBRIM KONCERTIMA'

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Cherylin 11.09.2022.

    Haljina šljikice kakti glamour a ono iza radijator,dobro da ni wc

  • Kud koji mili moji 06.09.2022.

    Prelijepe čube, baš joj pašu. Vatra, goriš,....

  • japanokinezjapano 06.09.2022.

    Zašto se on toliko repetira? Umjesto da živi i radi, neprekidno se repetira i umara okice nedužnom čitatelju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare