To je to što me zanima!

Indira se ljubila s drugim, a Narcis krivi sebe za krizu

Pjevačicu Colonije vidjeli su da se s nepoznatim muškarcem ljubi u zagrebačkom klubu. Njen muž bio je tad u Americi. Narcis kaže da je kriv za krizu
Vidi originalni članak

Prije desetak dana u zagrebačkom klubu People's Indira Vladić Mujkić (37) družila se s nepoznatim muškarcem. Extra prenosi da su se i ljubili. Nekoliko dana poslije, vidjeli su ih na koncertu Joška Čagalja Joleta što je potaknulo glasine da je brak pjevačice s Narcisom Mujkićem (35) u krizi. Nepoznati muškarac navodno živi u zgradi gdje Indira i Narcis imaju teretanu. Dok je Indira obilazila zagrebačke klubove, Narcis je bio u Americi. Doznavši za njene aktivnosti, Narcis je izjavio za tjednik da Indira nije ništa kriva. Kazao je da je uvijek trčao za poslom i novcem te da nikad nije bio uz suprugu dok ga je trebala. Žao mu je što je svoj posao donosio kući, za razliku od nje. Zaključio je da će svoje probleme ipak riješiti sami. Indira i Narcis vjenčali su se 2001. godine u zagrebačkoj gradskoj viječnici. Poduzetnik iz prethodne veze ima sina Narcisa (11), a s pjevačicom se upustio u nekoliko poslovnih ulaganja.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • shorty 30.03.2010.

    Naravno da je lijepa tj.čak i predivna! A šta je još bitnije od toga ona je super osoba.Vesela,druželjubiva,humoristična,puna pozitivne energije koju prenosi na druge! I hvala joj na tome!!!

  • kritičarka123 30.03.2010.

    KISA CE DANAS,NAOBLACILO SE

  • sacko 30.03.2010.

    Guuukniii golube!

Komentiraj...
Vidi sve komentare