To je to što me zanima!

Indira Vladić prije subotnjeg spektakla uopće nema tremu

Subotnji koncert tročlane ekipe se bliži, a svi oni tvrde kako nemaju tremu. Zajedno odlično funkcioniraju, a detalje ne žele otkrivati jer publiku planiraju dobro iznenaditi
Vidi originalni članak

Franka Batelić, Indira Vladić, Luka Bulić i Tony Cetinski gostovali su na Narodnom radiju kako bi najavili koncert 13. studenog u Zagrebu. Arena će biti otvorena dva sata prije koncerta, a publiku će zagrijavati DJ-evi. Sljedeći koncert je 19. u Rijeci, 25. u Zadru, a 27. studenog u Splitu. Članovi TopStarsa nisu željeli otkriti kojom pjesmom će početi nastup jer, kako kažu, spremaju iznenađenje za obožavatelje. Koncert bi trebao trajati malo više od tri sata. U pripremi je i nekoliko kostima. Njima je posebno oduševljena Indira (37). Ipak, detalje nije željela otkriti.

- Nemam tremu, iako je ona poželjna, ali s prvim taktovima svaki strah nestane - izjavila je pjevačica Colonije. U radijski eter javila se i Tatjana Jurić (27).

- Totalno su ‘spaljeni’, bit će to najbolji tulum u Hrvatskoj. Ako treba dat ću i otkaz da budem s njima na koncertu - rekla je u šali voditeljica. Posebno je dobro raspoložen Luka Bulić (29), koji je uvjeren da ljudi nešto ovakvo još nisu niti će uskoro doživjeti.

- Ponosan sam što sam dio ove fantastične ekipe. Ipak sam prvenstveno zabavljač, a tek onda pjevač - rekao nam je Luka.

Njegovu kolegicu Franku Batelić (18) jedino je strah da se ne prehladi prije nastupa u Areni.    

Pjevat će stare dance hitove iz 90-ih godina

Ekipa TopStarsa odlično se zabavljala u emisiji 'Glazbeni show Dalibora Petka'. Obožavateljima su obećali tri sata vrhunske zabave uz najpoznatije hitove. Sigurni su kako će ovo biti koncert za pamćenje.    

Idi na 24sata

Komentari 1

  • viškovo 11.11.2010.

    ajme koliko pompe i reklame za ovaj top stars,danima,tjednima se već o tome priča,ajd toni i indira već nekako ali franka i luka mi nikako ne spadaju u tzv. top stars

Komentiraj...
Vidi sve komentare