To je to što me zanima!

Ines Huskić poistovijetila se sa senzualnom Jessicom Rabbit

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Senzualna Yness pjeva baršunastim glasom i zavodljivo se izvija na pozornici u crvenoj haljini u stilu 30-ih godina prošlog stoljeća, ali i veselo skakuće ulicama...
Vidi originalni članak

Ines Huskić (29) koja nastupa pod scenskim imenom Yness 'uskočila' je u senzualnu crvenu haljinu i stala pred mikrofon starinskog lounge bara u stilu animirane seksi zečice Jessice Rabbit. 

Senzualna Yness napravila je to za potrebe snimanja novog spota u kojem pjeva baršunastim glasom i zavodljivo se izvija na pozornici u stilu 30-ih godina prošlog stoljeća, ali i veselo skakuće ulicama Zagreba u vrućim traper hlačicama i crnom topu. 

Fotografije Ines u 'retro' izdanju snimila je fotografkinja Ivana Pavlović. Fotografije ćete uskoro moći vidjeti i na službenoj stranici ynessmusic.com.

Spot za pjesmu 'Poziv' Ines je sama producirala. 

- Cure koje su me sređivale su bile nevjerojatna podrška jer organizacija cijelog snimanja nije bio nimalo lak zadatak s obzirom da je termin kad su svi bili slobodni bilo gotovo nemoguće pronaći. One su dale svoj puni kreativni doprinos i naprosto se osjećao jedan super pozitivni, nabrijani 'girl power' u zraku! Posebno se moram zahvaliti Alex Dojčinović koja je izvukla svoju haljinu iz prodaje samo da bi ju ja mogla nositi na setu. Velika pusa i njoj - oduševljena je Yness, koja je oko sebe okupila posve predanu ekipu.

Redatelj: Marijan Gačić
Producent: Ines Huskić
Kamerman: Kruno Habljak
Tehnička podrška: Ivana Petrović
Stilistica: Ana Toto
Crvena haljina: Alex Dojčinović
Šminka: Kristina Hošnjak
Frizura: Mirna Čurak
Fotografija: Ivana Pavlović
Glumci: School Of Street Styles (Lana Gjurić), Redakcija radija ENTER ZAGREB (Jutarnji show - Aleksandra Milinković i Bojan Gazibara, ENTER vikend - Nina Slišković, te producent Marin Zdelar)
Koreograf: Suzana Čečur
Plesači: Suzana Čečura, Petra Jolić
Lokacija: Studio Smijeha, Zagreb
Rekviziti: HRT, Jadran Film, privatno

Idi na 24sata

Komentari 16

  • feba 06.05.2014.

    O prvi put osim sexi sličica i nešto više o predstavi,ma čak detaljno.

  • ojdimidojdimi 05.05.2014.

    dovoljna je slika...........................

  • Sheeena 05.05.2014.

    Upala mi u oko samo mačka na stolu fuj...glas ništa posebno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare