To je to što me zanima!

Influencerica imala nesreću u Koprivnici pa otišla na večeru

Martina se nije oglasila o incidentu. Ipak, izgleda da ju nesreća nije previše uznemirila s obzirom na to da je kasnije tog dana uživala s društvom...
Vidi originalni članak

Fitness trenerica i influencerica Martina Boščić, poznatija kao Martina Boss, u Koprivnici je imala prometnu nesreću. Vozila je Renault Clio kada je naletjela na vozača Opela nakon što je stao na pješačkom prijelazu kako bi propustio pješaka, piše Podravski list

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sudeći prema fotografijama, u nesreći je nastala samo manja materijalna šteta na vozilima, no policija je ubrzo stigla na mjesto događaja.

Martina, koju na Instagramu prati gotovo 150.000 pratitelja, nije se oglasila o incidentu. Ipak, izgleda da ju nesreća nije previše uznemirila s obzirom na to da je istu večer objavila fotku na kojoj uživa u večeri s društvom.

Ona je i promotorica brendova, a odnedavno ima i vlastitu liniju bikinija 'Bosskini'.

- Vježbanje i aktivan život kod mene je počeo još krajem osnovne škole. Nikada nisam imala namjeru time privući druge ljude, to se jednostavno dogodilo samo od sebe. Objavljivala sam 'tu i tamo' svoje obroke i vježbe, a to se sve počelo širiti brzinom munje. Radila sam ono što volim i što zaista živim, podijelila s drugima i 'Boss priča' se jednostavno dogodila - rekla je Martina za portal inspireme.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Ronald555 14.09.2019.

    Koja je ovo neka nova politicarka ili

  • dainese 14.09.2019.

    Cura je poduzetnica i zarađuje novac koji većina ovdje neće vidjeti u životu. Bravo M.

  • brzzzy 14.09.2019.

    Gomila gluposti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare