To je to što me zanima!

Influencerica iz regije objavila snimku s porođaja i izazvala burne reakcije u komentarima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bosanskohercegovačka influencerica Ilda Humić ima 186.000 pratitelja na Instagramu, a poznata je po tome što dijeli svoju realnu obiteljsku svakodnevicu i na humorističan način prikazuje kako njena obitelj provodi dane
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovačka influencerica Ilda Humić na društvenim mrežama dijeli svakodnevne trenutke s obitelji, a ovog puta je snimila svoj porođaj i objavila video na YouTube-u.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim smiješnih situacija koje voli podijeliti s pratiteljima, često pokaže i realne situacije koje mnogi influenceri ne bi nikada otkrili. Tako je ovoga puta, simpatična influencerica objavila video u kojem je snimila svoj porođaj i emotivne trenutke podijelila je sa svojim pratiteljima.

U samo dva dana video je skupio preko 170 tisuća pregleda i mnogo različitih reakcija u komentarima.

- Draga Ilda, nisi nam samo prenijela događaje nego i emocije, dat ću sebi za pravo da kažem isplakali smo se svi od dragosti i emocija, i nasmijali uz vas, a nas koji smo prošli već kroz te “procese” vratili u te momente. - pisalo je u jednom komentaru.

PROSUDITE SAMI Žanamari u čudu: 'Što je to na mojim fotkama provokativno?'

Neki su komentirali da ih je ovaj video i rasplakao i nasmijao, a pišu i kako su svi toliko pratili njenu trudnoću da je svima drago i da smo svi jedva čekali da rodi i da objavi video.

Influencerica s preko 186.000 pratitelja na Instagramu dijeli svoju realnu obiteljsku svakodnevicu i na humorističan način prikazuje kako njena obitelj provodi dane.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 12.01.2022.

    Neka gleda koga zanima, koga ne, neka produži...

Komentiraj...
Vidi sve komentare