To je to što me zanima!

Ingrid je poručila Luki: 'Čuvaj se žena koje pišu, munjene su'

Luka je objavio novu fotografiju, a uz pratitelje koji su mu komentirali objavu, našla se i njegova nova djevojka, ekspertica iz spomenutog showa i spisateljica Ingrid Divković...
Vidi originalni članak

Preda mnom su mnogi teški radni zadaci i puno učenja, no ja to volim, jednostavno sam takav, započeo je još jednu objavu na Instagramu Luka Budak (29) iz eksperimenta 'Brak na prvu'. Nedavno se pohvalio kako je ponovno našao posao, nakon što ga je prethodno izgubio zbog gospodarskih razloga nastalih pandemijom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Luka i Ingrid na Plitvicama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kompetitivan, motiviran i jako 'gladan'. Nadam se da ste i vi 'gladni'. Znanja, rada i uspjeha - naglašava Luka. Uz mnoge pratitelje koji su mu komentirali objavu, našla se i njegova nova djevojka, ekspertica iz spomenutog showa i spisateljica Ingrid Divković (35). 

- Odličan kadar. Svaka čast fotografu - napisala mu je pa su se dopisivali javno u komentarima.

- Ma neka žena s TV-a me pratila i htjela slikati, priča se da piše neke knjige - napisao joj je Luka, a ona je odgovorila:

- Odlično te fotkala. Nego, čuvaj se tih žena koje pišu, takve znaju biti munjene. Mnogi gledatelji 'Braka na prvu' pisali su im kako im žele svu sreću ovoga svijeta.

Ingrid je ispričala kako se njezina i Lukina priča rodila nakon neplanirane prijateljske kave u Zagrebu.

- On je zaista jedan od onih ljudi na koje, kada ih upoznate, ne možete ostati ravnodušni - rekla je Ingrid. Luka je u showu pokušao s Nadijom Amić (29), ali im nije uspjelo.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • dillinger_1 22.05.2020.

    Onaj pokvareni zub🤮

  • lovric 22.05.2020.

    ne mogu ih zamisliti zajedno

  • zvone slavonac 21.05.2020.

    Koga boli ku.. c za šonju koji preko tv-a trazi zenu i stručnjakinju koja je stručna kao svećenik u sex.

Komentiraj...
Vidi sve komentare