To je to što me zanima!

Inspekciji je sve u redu, a Lady GaGi restoran pun glodavaca

Američka pjevačica talijanskog podrijetla prvi restoran otvorila je u veljači prošle godine. Nazvala ga je po pokojnoj teti, koja je preminula od lupusa
Vidi originalni članak

Jela sam tjesteninu i salatu kad mi je miš protrčao ispod stola. Želudac mi se okrenuo od muke. Sve sam snimila mobitelom, rekla je gošća Lady GaGina restorana.

Glodavci su se, kažu očevici, toliko udomaćili u njujorškom lokalu Joanne Trattoria da su se penjali na stolove i grickali mrvice kruha na podu. Isti dan Joe Germanotta, otac pjevačice Lady GaGe (27), hvalio se da higijenska inspekcija nije imala nikakve zamjerke na njihov rad.

Američka pjevačica talijanskog podrijetla prvi restoran otvorila je u veljači prošle godine. Nazvala ga je po pokojnoj teti, koja je preminula od lupusa.     

Idi na 24sata

Komentari 10

  • FilipMatas 04.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • luzerčina 04.08.2013.

    i ona uzgleda ko neki glodavac, nadam se da će i ona skončat skoro od lupusa

  • mudrica x 03.08.2013.

    imam ja dobru macu za iznajmiti,jeftino!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare