To je to što me zanima!

Instagram je 'zakrčen' guzama, a svoj doprinos dala je i Hana

Voditeljica je nedavno na društvenim mrežama imala 'okršaj' s plus size manekenkom Lucijom Lugomer. Na Instagramu joj je objasnila što misli o tom terminu i nazvala ju debelom
Vidi originalni članak

Svaka 'instagramuša' koja drži do sebe već je objavila fotografiju s guzom u fokusu, a sada se ovom trendu pridružila i Hana Hadžiavdagić Tabaković (32).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Voditeljica na fotografiji pozira ležeći na trbuhu u bazenu, odjevena u minijaturni bikini, a na istoj dominira njezina guza.

Ako je suditi prema količini lajkova i komplimenata, Hanina 'druga strana' jako se svidjela njezinim pratiteljima.

Inače, voditeljica je nedavno na društvenim mrežama imala 'okršaj' s plus size manekenkom Lucijom Lugomer. Na Instagramu joj je objasnila što misli o tom terminu i nazvala ju debelom.

- Draga moja možeš ti misliti da si plus size model, ali meni si i dalje samo debela - stoji između ostalog u objavi. Ubrzo nakon toga uslijedio je virtualno prepucavanja koje je, barem za sada, završilo.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • John Gotti 09.08.2017.

    Proćital sam tri komentara i riknul od smjeha a kaj da proćitam i ostalih 103,stoga što ja o dotićnoj nesmjem niš pisat jer odma idem u blokadu od strane admina;!!!! Lajk svima i samo derite !!!!

  • jdn 05.08.2017.

    guzice od formata, nema sto, velike ili male nije bitno, svaka ima svoga..

  • boo1506 04.08.2017.

    Najjače mi je kad napiše opet najljepša. Jaooo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare